Δημήτρης Αλεξάνδρου: “Είμαι το στήριγμα της Ιωάννας Τούνη – Δεν έχει να κάνει με το αν είναι η κοπέλα μου”

Για τη δύσκολη εβδομάδα που πέρασε η Ιωάννα Τούνη μίλησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το μοντέλο και συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε στητν εκπομπή «Τι λες τώρα» και δήλωσε αρχικά πως η εβδομάδα του ήταν πολύ δύσκολη ψυχολογικά λόγω των εξελίξεων στην υπόθεση με το revenge porn βίντεο της Ιωάννας Τούνη.

«Η εβδομάδα αυτή είναι πολύ δύσκολη για όλους, όχι μόνο για μένα. Είμαι ένας άνθρωπος που εξωτερικεύω τα συναισθήματά μου γενικότερα. Δεν έχει να κάνει με το αν η Ιωάννα είναι κοπέλα μου ή όχι. Ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας για τις πράξεις που κάνουμε», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε πως υπάρχουν χρήστες που του στέλνουν ακόμα το βίντεο της συντρόφου του, όμως σε καμία περίπτωση δεν θέλει να ασχοληθεί με αυτούς.

«Δεν θέλω να σχολιάσω αυτή τη μικρή μερίδα του κόσμου που μου στέλνει το βίντεο. Την κατάσταση την έχει πάρει η Δικαιοσύνη στα χέρια της, δεν είμαστε εμείς δικαστές. Θέλω να σταθώ στους ανθρώπους που μας στηρίζουν», είπε χαρακτηριστικά.

«Είμαι το στήριγμα της Ιωάννας, δεν το κάνω γιατί πρέπει να το κάνω ή επειδή είναι η Ιωάννα, είναι και κοπέλα. Μην αποπροσανατολιζόμαστε από το θέμα. Δεν είμαστε δικαστές, ούτε εγώ, ούτε η Ιωάννα είναι ειδική. Είναι μια δύσκολη και λεπτή κατάσταση που θέλει ιδιαίτερους χειρισμούς. Θα εμπιστευτούμε τους δικηγόρους μας και τους δικαστές. Έχω αμέτρητη συμπαράσταση από τον κόσμο. Θέλω να υπάρξει δικαιοσύνη. Για ‘μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό από όλα. Πιστεύω και στη δικαιοσύνη του Θεού», είπε κλείνοντας.