Οριστικά έκλεισε την πόρτα του GNTM η Βίκυ Καγιά, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».
Η ίδια, διέψευσε τις φήμες που την ήθελα να έχει δεχτεί δελεαστικότατη πρόταση από το Star για την επιστροφή της στον νέο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων, λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Δεν ξέρω γιατί υπάρχουν αυτές οι φήμες και τα δημοσιεύματα. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, έχει κλείσει οριστικά. Παρόλα αυτά, απ’ την καρδιά μου εύχομαι να πάει καλά και να είναι όλοι χαρούμενοι, μονιασμένοι και να περάσουν μια υπέροχη σεζόν».
«Αν δούμε τη Ηλιάνα στην παρουσίαση πώς θα σας φαινόταν;», τη ρώτησε η δημοσιογράφος με την ίδια να απαντά με αφοπλιστική ειλικρίνεια:
«Μα η Ηλιάνα δεν θα το κάνει; Τι πώς θα μου φαινόταν; Πολύ φυσιολογικό!»
Τι ισχύει για το νέο ριάλιτι μόδας «The Agency»
Όπως εδώ και αρκετούς μήνες ακούγεται, η Βίκυ Καγιά ετοιμάζεται να λανσάρει στην Ελλάδα το ριάλιτι μόδας «The Agency». Μάλιστα, έχει πραγματοποιήσει συζητήσεις με δύο κανάλια που ενδιαφέρονται να εντάξουν το εν λόγω project στο πρόγραμμα της νέας σεζόν, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Βίκυ παίζει ένα πολύ δυνατό χαρτί στις διαπραγματεύσεις της: την ίδια στην παρουσίαση. Κάτι που έχει ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς το «The Agency» θα είναι ένα πρόγραμμα άκρως ανταγωνιστικό απέναντι στο GNTM στου οποίου την παρουσίαση θα δούμε -εκτός απροόπτου- την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.
H Βίκυ Καγιά, πάντως, απέφυγε να απαντήσει για το νέο της εγχείρημα, θεωρώντας πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για τέτοιες συζητήσεις.
«Πολλά ακούγονται κατά καιρούς. Εγώ θα ήθελα να μη λέμε άλλα τέτοια. Όταν και αν είναι κάτι να γίνει, θα τα πούμε εκείνη τη στιγμή», αρκέστηκε να δηλώσει.