Έλενα Χριστοπούλου: «Δεν θα ήθελα ποτέ να επιστρέψω στο GNTM»

Την Έλενα Χριστοπούλου συνάντησε η κάμερα του Happy Day στα παρασκήνια του νέου επεισοδίου για το Chart Show με την Δέσποινα Βανδή στον Alpha. Μέσα σε όλα, αναφέρθηκε τόσο στο τηλεοπτικό της μέλλον όσο και στη διάθεση να μην επιστρέψει ποτέ στο GNTM.

Πιο συγκεκριμένα, η Έλενα Χριστοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» με πολύ ωραίους συνεργάτες. Το χάρηκα πάρα πολύ και ήταν η καλύτερη μου στιγμή. Δεν ξέρω ακόμα τίποτα για το τι θα κάνω του χρόνου. Μόλις τώρα τελείωσα, πριν λίγες εβδομάδες και δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

Υπάρχει δηλαδή περίπτωση να γυρίσετε και στο GNTM, ρώτησε ο ρεπόρτερ του Alpha για να λάβει μια πολύ σαφή απάντηση. «Καμία. Ποτέ».

«Είναι δουλειά των καναλιών, δεν είναι δουλειά δική μας να περιφερόμαστε στις κάμερες και να λέμε πράγματα που πρέπει τα κανάλια να μιλήσουν πρώτα. Αυτή είναι η θέση μου, αυτή ήταν πάντα και αυτή θα παραμείνει» συμπλήρωσε η Έλενα Χριστοπούλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha.