Ελένη Φουρέιρα: Το ταξίδι που θα κρίνει αν θα τη δούμε ξανά στην Eurovision

Τρία χρόνια αφότου μάγεψε την Ευρώπη με το «Fuego» και δύο μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση με τους θρύλους της Eurovision στον τελικό του Ισραήλ, η Ελένη Φουρέιρα δεν αποκλείεται να εκπροσωπήσει ξανά την Κύπρο στον διαγωνισμό. Οι άνθρωποι του ΡΙΚ έχουν ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με την εταιρεία της τραγουδίστριας, την Panik Records και συζητούν την περίπτωση να επαναληφθεί η άψογη και επιτυχημένη συνεργασία τους.

Μάλιστα, την εβδομάδα που έρχεται αναμένεται να γίνει συνάντηση της Ελένης Φουρέιρα και της Panik Records με τον συνθέτη Άλεξ Κωνσταντινίδη, τον δημιουργό του «Fuego» που θα αναλάβει την κυπριακή συμμετοχή και το 2021, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ταξίδι – αστραπή στην Αθήνα για να συζητήσουν για το τραγούδι. Το ενδεχόμενο να συμμετέχει ξανά η «βασίλισσα της ελληνικής ποπ» στην Eurovision έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στους Eurofans, καθώς η Ελένη Φουρέιρα είναι μια από τις iconic stars του διαγωνισμού.

Cooking some goodies 🥓

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

Χρονικά, η όποια ανακοίνωση για τη συμμετοχή της Κύπρου θα πρέπει να αναμένεται περί τα τέλη του τρέχοντος έτους ή τις αρχές του επόμενου.