Ελένη Γερασιμίδου: Το «GNTM» και το «Shopping Star» υποβιβάζουν τις γυναίκες

Η Ελένη Γερασιμίδου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «7 Μέρες TV» και ανέφερε πώς αισθάνεται με την επέλαση των ριάλιτι στην τηλεόραση τα τελευταία χρόνια, ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει τον τρόπο που κατά την ίδια επηρεάζουν τον τρόπο ζωής των σύγχρονων γυναικών. «Δε βλέπω τίποτα από ριάλιτι. Το «Greece Next Top Model» και το «Shopping Star» θεωρώ ότι υποβιβάζουν τις γυναίκες. Όπως και οι εκπομπές με τα κουτσομπολιά. Βλέπω κάτι ονόματα κάτι πρόσωπα που ούτε ξέρω τι είναι, ποια είναι και τι κάνουν στη ζωή τους» υπογράμμισε αρχικά η γνωστή ηθοποιός.

«Βλέπω γύρω μου πανομοιότυπα κορίτσια, πανομοιότυπες γυναίκες, που είναι σίγουρα επηρεασμένες από αυτές τις εκπομπές. Αυτός είναι ο στόχος τους. Να μην υπάρχει ατομική προσωπικότητα. Η γυναίκα υποβιβάζεται από πάρα πολλά πράγματα. Υπάρχει ένα ολόκληρο σύστημα που δουλεύει είτε με πολύ φανερούς τρόπους όπως είναι αυτά είτε με πιο πονηρούς και έξυπνους. Είναι μεγάλη η συζήτηση ανοίγουμε» συμπλήρωσε.

Παράλληλα, η Ελένη Γερασιμίδου τόνισε ότι τα ριάλιτι είναι πληγή για την κοινωνία. «Κι αν θέλετε γράψτε το. Ας μην παραληφθεί αυτό που λέω. Στόχος είναι η φθορά των συνειδήσεων».