Εβελίνα Παπούλια: «Έτσι έβγαλα τη φήμη ότι καβάλησα το καλάμι»

Η Εβελίνα Παπούλια βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω το βράδυ της Πέμπτης στον ΑΝΤ1. Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία εξηγώντας και τον λόγο που από κάποιους της χρεώθηκε η ταμπέλα της «δύσκολης» στη δουλειά.

Πιο συγκεκριμένα, η Εβελίνα Παπούλια σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πάντα ήμουν έτσι όπως είμαι σήμερα και νομίζω πως δεν το έπαθα ποτέ αυτό, να δω τον ίσκιο μου πιο μεγάλο. Πιο πολύ είχα αγχωθεί στο να μην το πάθω οπότε ήμουν όλο και πιο law profile στα προσωπικά μου και ταυτόχρονα, επειδή έχω πάρα πολλά χρόνια φίλους και φίλες, η αναφορά μου πάντα ήταν εκείνοι. Δεν ήταν δηλαδή οι άνθρωποι που γνώριζα εκείνη την εποχή άρα δεν μπορούσα ποτέ να είμαι κάτι άλλο στους φίλους μου από αυτό που ήμουν».

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου γύρισε στην εποχή που η καλεσμένη του μεσουρανούσε τηλεοπτικά με το σίριαλ «Δύο Ξένοι» στο MEGA, υπογραμμίζοντας πως υπήρχε τότε η φήμη πως είναι δυσπρόσιτη και έχει καβαλήσει το καλάμι, εκείνη ξεκαθάρισε πως «αυτό, ναι, έγινε γιατί είχα δώσει πάρα πολλές συνεντεύξεις και ήταν μια εποχή πάρα πολύ αγαθή. Τώρα είναι όλοι υποψιασμένοι στο πως θα κινηθούν. Όταν λοιπόν με έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνα και ήθελαν συνεντεύξεις, εγώ κάποια στιγμή αναγκάστηκα να πω πάρα πολλά όχι».

«Οπότε σε αυτά τα όχι έβγαλα τη φήμη της δύσκολης, ότι την ψώνισα και καβάλησα το καλάμι αλλά δεν ήταν αυτό. Ήταν το ότι ένιωθα τον εαυτό μου συνεχώς να επαναλαμβάνεται και δεν μου άρεσε» συμπλήρωσε η Εβελίνα Παπούλια.