Έξω φρενών ο Νίκος Μουτσινάς!

Eξω φρενών έγινε ο Νίκος Μουτσινάς όταν προβλήθηκε στην εκπομπή του ένα απόσπασμα που έδειχνε δύο ηλικιωμένους να αψηφούν τον κίνδυνο του κοροναϊού και να περνούν μια χαρά στις εξόδους τους. Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ ξέσπασε και τόνισε τη σημασία του μένουμε στο σπίτι, που υποστηρίζουν αρκετοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz.

«Επειδή καθόμαστε και λέμε μείνετε σπίτι, μην δείτε τους συγγενείς, μην πάτε στον παππού γιαγιά, μπαμπά μαμά αν έχετε μεγάλο σε ηλικία. Εδώ στην κυρία τι να πει κάποιος; Στον κύριο τι να του πει; Ότι πρέπει να αλλάξουμε λίγο τις συνθήκες της ζωής μας για ένα χρονικό διάστημα, αν θέλουμε να φύγει το χρονικό διάστημα και να είμαστε εδώ να ξαναφέρουμε τις συνήθειές μας; Να καταλαβαίνουμε λίγο!» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Άμα εγώ έχω τον ιό που μπορεί και να τον έχω και να μην το ξέρω και ξαφνικά αρχίσω και κάνω βόλτα σε όλη την πολυκατοικία και πάω και χτυπάω τα κουδούνια και τους κολλήσω όλους, τι φταίνε και οι άλλοι; Θεωρώ ότι είμαστε από τις πιο δύσκολες χώρες που χτύπησε ο ιός, γιατί είμαστε καλοκαίρι, Ελλαδάρα, φραπεδούμπα, βολτάρες και όλα ωραία! Θα τα κάνουμε, κοντά είναι το καλοκαίρι, θα ανέβει η θερμοκρασία, να ζούμε! Μένουμε σπίτι σας! Κι εμείς στο δικό μας όποτε μπορούμε