MediaDay

Η Φάρμα: Η Μαρίνα Πατούλη δεν μπαίνει τελικά στο reality επιβίωσης του Ant1

κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» του Alpha συνάντησε την Μαρίνα Πατούλη της οποίας το όνομα ακούστηκε έντονα κατά τη χθεσινή μέρα ύστερα από ρεπορτάζ του «Πρωινού» το οποίο ανέφερε πως βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον Ant1 ώστε να μπει στον επόμενο κύκλο της «Φάρμας».

Η Μαρίνα Πατούλη, σε δηλώσεις της στην κάμερα του «Super Κατερίνα» τόνισε πως δεν μπαίνει τελικά στο reality επιβίωσης του Ant1 και όπως χαρακτηριστικά είπε: «τους το έχω αποκλείσει».

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρίνα Πατούλη σημείωσε πως: «Πράγματι μου έγινε πρόταση για την Φάρμα αλλά δυστυχώς δεν θα συμμετέχω και τους το έχω αποκλείσει. Λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν υπάρχει καθόλου χρόνος και δεν ανήκει το όλο concept στο ύφος μου.Εμένα μου αρέσει να τσαλακώνομαι και αποτελούν πρόκληση κάποιες προτάσεις, όπως αυτή για την Φάρμα, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει χρόνος».

«Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου»

Ερώτηση για τον πρώην σύζυγο της, Γιώργο Πατούλη δέχθηκε η Μαρίνα Πατούλη και αν… μπορεί το γυαλί να ξανακολλήσει.

«Μπορεί το γυαλί να ραγίσει αλλά να κολλήσει με άλλον τρόπο. Εξαρτάται πόσο βαθιά είναι η ρωγμή. Ο Γιώργος είναι ο άνθρωπος της ζωής μου, ήμασταν 35 χρόνια μαζί, τον αγαπώ και έχουμε ένα παιδί μαζί. Περάσαμε πολύ δύσκολα, θεωρώ όμως ότι για πάντα θα είναι οικογένεια μου. Έχουμε πολύ καλύτερη επικοινωνία και θεωρώ πως και οι δυο, ως άνθρωποι συνειδητοποιημένοι με γνώμωνα το καλό του παιδιού μας, πρυτανεύει η λογική, η αγάπη και ο σεβασμός» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρίνα Πατούλη.