Η Φάρμα | Νεκρός ο πατέρας της Αγγελικής Ηλιάδη – Αποχωρεί η τραγουδίστρια

Θρήνος στην οικογένεια της Αγγελικής Ηλιάδη, αφού ο πολυαγαπημένος της πατέρας, Βασίλης Ηλιάδης, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το tlife.gr.

Ο Βασίλης Ηλιάδης πέθανε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η αιτία του θανάτου του. Η Αγγελική Ηλιάδη έμαθε για τον θάνατό του ενώ βρίσκεται στη «Φάρμα» και γι΄αυτό η παραγωγή θα την αφήσει να βγει από το ριάλιτι για μερικές ημέρες ώστε να δώσει το «παρών» στην κηδεία του μπαμπά της και προς το παρόν είναι άγνωστο αν θα επιστρέψει.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό People, η ίδια είχε μιλήσει για τη σχέση με τους γονείς της που είχε περάσει μια περίοδο «παγωμάρας» για 8 χρόνια, καθώς οι ίδιοι δεν ενέκριναν τη σχέση της με τον δολοφονημένο σύντροφο και πατέρα του πρώτου της παιδιού, Μπάμπη Λαζαρίδη.

«Κατά τη γνώμη μου, ο μικρότερος κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Εννοείται ότι πάντα τους σκεφτόμουν, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου που δεν υπήρχε. Όταν είμαστε μικροί, είμαστε και αντιδραστικοί, κάνουμε την επανάστασή μας. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε. Το κλασικό που λένε οι γονείς, πως όταν θα κάνεις παιδιά θα καταλάβεις, ισχύει, γιατί μεγάλωσα, μπήκα στη θέση τους και είδα πόσο μεγάλο είναι το άγχος και η αγωνία τους».