Γιώργος Ασημακόπουλος: «Πάντως δεν ήταν η Φαίη Σκορδά ο λόγος που αποχώρησα από το Πρωινό»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο περιοδικό Hello και τη δημοσιογράφο Ελισάβετ Οικονόμου. Μεταξύ άλλων, δε, ο επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor αναφέρθηκε στην πολύ σύντομη τηλεοπτική του συνύπαρξη με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν παραλίγο να σε βλέπαμε στο πλευρό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, αλλά τελικά παρέμεινες λιγότερο από μια εβδομάδα. ποιος ήταν τελικά ο λόγος για τον οποίο αποχώρησες;

Πάντως ο λόγος για τον οποίο αποχώρησα δεν ήταν η Φαίη Σκορδά, την οποία αγαπώ και εκτιμώ πολύ. Είναι μια πολύ ωραία γυναίκα και σωστή ως άνθρωπος.

Άρα, είχες πρόβλημα με τον Γιώργο Λιάγκα;

Ουδέν σχόλιον.

Η Φαίη Σκορδά είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού αφού, όπως ανακοινώθηκε, ανήκει πλέον στο δυναμικό του ΣΚΑΪ. Θα συνεργαζόσουν μαζί της στη νέα της πρωινή εκπομπή;

Δεν θα συμμετείχα σε πρωινή εκπομπή γιατί δεν μου ταιριάζει. Το δοκίμασα και διαπίστωσα ότι δεν ήμουν εγώ. Μου αρέσει η τηλεόραση αλλά πιο πολύ τα realities όπου δοκιμάζεις τις αντοχές και τις ικανότητες σου.

Θεωρεί της Φαίη Σκορδά μια ερωτεύσιμη γυναίκα;

Πολύ! Είναι μια γυναίκα με έντονη θηλυκότητα.