Γνωστός ηθοποιός αδυνάτισε και έμεινε… μισός! (pics)

Ιδιαίτερα αδυνατισμένος εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό ο Παύλος Χαϊκάλης, καθώς φαίνεται να έχει χάσει αρκετά κιλά.

Τα περιττά κιλά του δημοφιλούς ηθοποιού αποτελούν παρελθόν και όπως φαίνεται του πάει πολύ αυτή η αλλαγή, καθώς δείχνει ιδιαίτερα κομψός και ανανεωμένος. Όταν είχε ερωτηθεί σε παλαιότερη συνέντευξη αν τα χαρακτηριστικά του ηθοποιού (κιλά, ύψος) τον οδηγούν στους ρόλους που θα υποδυθεί, είχε απαντήσει:

«Η φύση… Γελάς με την εμφάνιση κάποιου γιατί έχει μια δυσμορφία επάνω του. Η ασχήμια… της Βασιλειάδου, το ύψος του Ρίζου… Από κάτω, όμως, υποκριτικά, τι υπήρχε; Ο ηθοποιός παλεύει και χτίζει ρόλους. Η κωμικότητα δεν βγαίνει από την εμφάνιση, αλλά από το πόσο υποστηρίζεις μια κατάσταση. Η κωμική κατάσταση συνυπάρχει με τη δραματική σε οποιαδήποτε μορφή στη ζωή μας».

Πριν από λίγους μήνες, έγινε γνωστό ότι ο Παύλος Χαικάλης, χώρισε με την επί τέσσερα χρόνια σύζυγό του, Μαρία Λύκου. Το πρώην ζευγάρι ήταν συνολικά 14 χρόνια μαζί.

Αυτή την περίοδο, ο Παύλος Χαϊκάλης πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Δικό μας Σινεμά» όπου τον «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός μαζί με την Τάνια Τρύπη και τις κόρες της, όπως και με τον Αντύπα, όπου βλέπουμε τη διαφορά στην εμφάνισή του.