Ιεροκλής Μιχαηλίδης: Η εξήγηση για το «ξέσπασμα»

Στο πλατό του Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη φιλοξενήθηκε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο οποίος απάντησε για το πρόσφατο περιστατικό όπου ξέσπασε επί σκηνής γιατί στην παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, ακουγόταν η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου.

«Το ξέρω κι από άλλους θιάσους ότι ένα πράγμα που συμβαίνει κυρίως στο Θέατρο Κήπου, που είναι το μικρό θέατρο της πόλης, δεν ελέγχουν οι αρμόδιοι να μη συνλειτουργούν και συνυπάρχουν δύο παραστάσεις, ο οποίες συγκρούονται. Με τον Ρόκκο δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον άνθρωπο και μάλιστα δεν βλέπω και το λόγο που βγήκε και ζήτησε συγγνώμη. Δεν χρειάζεται. Δεν έφταιγε ο άνθρωπος. Είπαν στους μουσικούς να παίξουν. Δεν έχει καμία ευθύνη, προς Θεού» είπε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.

«Τον ευχαριστούμε θερμά για την ευαισθησία του. Εκνευρίστηκα γιατί τα 2./3 του θιάσου αλλά κι οι θεατές είναι φιλοξενούμενοι κι εμείς είμαστε οικοδεσπότες. Δεν είναι δυνατόν να μην οργανωθούν σωστά η παράσταση με τη συναυλία. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις πόλεις, να ακούγεται μια μουσική από μακριά αλλά τόσο όσο. Εδώ μιλάμε για παραστάσεις που δεν μπορείς να μιλήσεις. Ακούς μια άσχετη μουσική με την παράσταση και χρειάζεται ατμόσφαιρα και παύσεις» συμπλήρωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης.