Καθηλώνει ο Αντίνοος Αλμπάνης – «Όταν θα φύγω από τη ζωή, θέλω να θυμούνται κάτι καλό»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε στον καναπέ του Dot το απόγευμα της Κυριακής προκειμένου να συναντήσει τη Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη. Μέσα σε όλα, ο πρωταγωνιστής μίλησε από καρδιάς για το πρόβλημα υγείας που είχε και τον τρόπο που επέλεξε ο ίδιος να το γνωστοποιήσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντίνοος Αλμπάνης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το να κάνω ότι δεν μου συμβαίνει κάτι το οποίο έχει αντίκτυπο στην εμφάνιση μου, δηλαδή ξαφνικά έμεινα χωρίς μαλλιά, πόσο να κρύβομαι; Πόσο κρύβω το πρόβλημα μου; Έχω δυσκολία στην κίνηση, δεν μπορώ να ανέβω σκαλιά, δεν μπορώ να ανταποκριθώ 100%, οι δυνάμεις μου δεν είναι μεγάλες… Φαντάζομαι ότι όλοι κάποια στιγμή μια δυσκολία θα αντιμετωπίζουμε στη ζωή μας. Μπορεί μικρότερη μπορεί μεγαλύτερη αλλά γιατί να την κρύβουμε και να την κρατάμε για εμάς; Και το λέω εγώ αυτό που το έκρυψα στην αρχή. Στην αρχή δεν το επικοινώνησα. Πέρασε πολύ μεγάλο διάστημα για να το κάνω. Στα τελειώματα των χημιοθεραπειών ήταν που το είπα στους δικούς μου και το επικοινώνησα».

«Νομίζω ότι έχω αλλάξει απέναντι στους ανθρώπους. Και γω έχω υπάρξει κακό παιδί στη ζωή μου. Δεν έχω υπάρξει ευγενικός με όλους, δεν έχω υπάρξει δίκαιος με όλους, δεν έχω υπάρξει ειλικρινής με όλους και έχω πληγώσει ανθρώπους αλλά έχω κάνει μια διαδρομή και αυτό που με αφορά πια είναι, όταν θα φύγω από τη ζωή, να θυμούνται κάτι καλό» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο απογευματινό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ. «Ξεκίνησα ψυχοθεραπεία όταν τελείωσα τις θεραπείες για τον καρκίνο. Δεν την είχα καθόλου στο μυαλό μου».

Τα λόγια που πρόσφερε, μάλιστα, ο Αντίνοος Αλμπάνης στον αέρα του Dot συγκίνησαν τον Μίνω Θεοχάρη, ο οποίος και του το εκμυστηρεύτηκε.