«Κλείδωσε» ακόμα μία συνεργάτιδα για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Ακόμα μία συνεργάτιδα της Ελένης Μενεγάκη φέρεται να «κλείδωσε» για τη νέα της εκπομπή στο Mega η Φαίη Σκορδά σύμφωνα με δημοσίευμα της Ναταλίας Ανδρικοπούλου στη «Real Life».

Ο λόγος για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου η οποία μέχρι πρότινος βρισκόταν στην εκπομπή «Ελένη» έχοντας εβδομαδιαία παρουσία και την οποία η Σκορδά είχε διεκδικήσει και στο παρελθόν, κατά τη μεταγραφή της στον ΣΚΑΪ. Τότε, η γνωστή μαγείρισσα είχε τελικά επιλέξει τον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα, τώρα όμως φαίνεται πως θα βρεθεί ξανά στο πλευρό της Φαίης, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν θα έχει καθημερινή παρουσία ή όχι.

Στο ίδιο ρεπορτάζ, διαβάζουμε πως η πρωινή εκπομπή της Φαίης θα ξεκινά νωρίτερα από τα αντίπαλα στρατόπεδα, δηλαδή στις 09:40 και θα ολοκληρώνεται στις 13:30.

Όσο για τους υπόλοιπους συνεργάτες της στο νέο της ξεκίνημα;

Ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» του OPEN, ανέφερε αρκετές ημέρες πριν πως o πρώτος που είχει «κλειδώσει» και συμφωνήσει με τη Διεύθυνση προγράμματος για την ομάδα της Φαίης είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος παρά τη δελεαστική πρόταση του ΑΝΤ1 για το πρωινό του σαββατοκύριακου, επέλεξε τελικά να μείνει στο Mega.

Στην απόφασή του, πάντως, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η πρόταση του σταθμού να του δώσει και δική του εκπομπή κατά το β’ μισό της σεζόν 2024 – 2025.

Η Σκορδά, από τη μεριά της, έχει εκφράσει την επιθυμία της στο κανάλι να έχει στην ομάδα της τον στενό της συνεργάτη κατά τις τελευταίες δύο σεζόν στον ΣΚΑΪ, Άγγελο Βουράκη, ο οποίος θεωρεί πως τη βοηθά πολύ στα θέματα επικαιρότητας.

Σίγουρη θεωρείται και η συμμετοχή της Ελιάνας Χρυσικοπούλου στο νέο πρωινό του Mega. Υπενθυμίζεται πως Ουγγαρέζος – Χρυσικοπούλου, αποτελούσαν μέλη της ομάδας της Ελένης Μενεγάκη στο megάλο κανάλι.