«Κόσμος παίρνει τηλέφωνο στον ALPHA και διαμαρτύρεται»

Τη νέα της συνέντευξη στη Ρενέ Σαραντινού και το περιοδικό «Λοιπόν» πραχώρησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, της οποίας οι σχέσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA δεν είναι πλέον και οι καλύτερες.

Αιτία; Το τέλος της εκπομπής «Πάμε Πακέτο».

Όπως είπε, η τηλεόραση δεν της λείπει, ενώ γνωρίζει πως η ίδια έχει λείψει στον κόσμο, καθώς τηλεθεατές καλούν στον σταθμό και διαμαρτύρονται για το γεγονός πως το «Πακέτο» δεν ανήκει πια στο πρόγραμμά του.

Ποια είναι η αίσθηση, σου λείπει η τηλεόραση;

«Τι να μου λείπει; Η τηλεόραση; Καθόλου δεν μου λείπει η τηλεόραση. Μου λείπει, ίσως, η επαφή με τον κόσμο, γι’ αυτό έκανα το κανάλι στο Youtube και ξαναβρήκα την επαφή αυτή. Οι άνθρωποι, μέσα από το Instagram και το Youtube, μου λένε ότι τους λείπω. Ξέρω ότι ο κόσμος παίρνει συνέχεια τηλέφωνο στο κανάλι και διαμαρτύρονται. Μπορεί να με βρουν κάπου αλλού αργότερα».

Θεωρείς ότι η μεγάλη επιτυχία θα έχει αποτέλεσμα στην πορεία;

«Φυσικά και έχει, το θέμα είναι τι θα επιλέξω εγώ να κάνω».

«Κόσμος παίρνει τηλέφωνο στον ALPHA και διαμαρτύρεται»

Σε πρόταση ανάλογη με το ίδιο κόνσεπτ εκπομπής που έκανες θα ήσουν σύμφωνη, που είναι και δοκιμασμένη, ή θα προτιμούσες κάτι διαφορετικό;

«Δεν ξέρω. Σαφέστατα θα προτιμούσα να κάνω κάτι άλλο, για να πω την αλήθεια. Το Πάμε Πακέτο έκανε έναν πολύ ωραίο κύκλο, με πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και τον έκλεισε με επιτυχία, πράγμα πολύ δύσκολο στην ελληνική τηλεόραση, να αρχίσεις και να κλείσεις με επιτυχία.

Το ‘Πάμε Πακέτο’ ήταν 14 χρόνια στην κορυφή κι ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο και τον ALPHA που μου έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσω μέσα από αυτή τη διαδικασία. Από εκεί και πέρα, θα ήθελα να κάνω κάτι άλλο, γιατί έχω εσωτερικές ανάγκες έκφρασης και ο κόσμος νομίζω ότι θέλει να δει κι άλλα πράγματα από μένα».