Λάκης Γαβαλάς «Παραλίγο να γίνω πατέρας, αλλά…»

Για την πολυτάραχη προσωπική του ζωή, τον άγνωστο γάμο του το παιδί που έχασε μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα». Ο γνωστός σχεδιαστής και κριτής του «My Style Rocks» αποκάλυψε ότι υπήρξε παντρεμένος πριν από αρκετά χρόνια με μια κοπέλα από τη Σουηδία, με την οποία έμειναν μαζί για 9 χρόνια.

Ο Λάκης Γαβαλάς περιέγραψε με τα πιο φωτεινά χρώματα τη σχέση τους και τις εμπειρίες που είχαν σαν ζευγάρι και είπε ότι η κοπέλα είχε μείνει έγκυος, ωστόσο, κάποια προβλήματα υγείας τούς ανάγκασαν να διακόψουν την κύηση και έτσι έχασαν το παιδί.

«Τη γνώρισα στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας που βρισκόμουν εκείνη την εποχή και δούλευα σαν χορευτής. Εκείνη ήταν μοντέλο. Ηταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια στην Ελβετία με πολιτικό γάμο. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της. Η βάση μας ήταν η Ιταλία και ταξιδεύαμε συνεχώς. Μια μέρα ήμασταν στην παραλία μαζί και εκεί ήταν διάφοροι όμορφοι άντρες. Εκεί λίγο “μπερδεύτηκα”. Είχα “μπερδευτεί” ξανά στο παρελθόν, αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Μου άρεσε εκείνο που είχα, έμεινα πιστός εκεί…. Οι σχέσεις μου γενικά, μη με ρωτήσεις φύλο, ήταν τρεις όλες κι όλες. Είμαι του βάθους των πραγμάτων. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει με γοητεύει μόνο η ομορφιά», ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ο σχεδιαστής είπε ότι ένας βασικός λόγος που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά στον γάμο του ήταν και οι απαιτητικές επαγγελματικές του υποχρεώσεις, ενώ μίλησε για την εγκυμοσύνη και για τον χωρισμό: «Και κάποια μέρα μου είπε πως νομίζει πως πρέπει να μείνω μόνος μου. Μου είπε “φεύγω” και δεν είπα “μείνε”. Είπα “οκ”. Ήταν έγκυος και απέβαλε πέντε μηνών. Αυτή ήθελε να κάνει και 15 παιδιά σε μια στιγμή για να δεθούμε πιο πολύ. Τελικά ήταν έγκυος. Για να ρεγουλάρει την περίοδο έπρεπε να πάρει κάποια φάρμακα. Της είπε ο γιατρός ότι το παιδί αυτό δε θα έβγαινε άρτιο και υγιές. Έπρεπε να αποκολληθεί και να φύγει. Έτσι το έβγαλε. Ήταν αγοράκι. Του έλειπαν τα νύχια και τα μαλλιά. Τώρα θα είχα γιο που θα ήταν 45 χρόνων. Τώρα η πρώην γυναίκα μου μένει στην Ελβετία» είπε, μεταξύ άλλων, ο Λάκης Γαβαλάς.