Μάγδα Τσαγγάνη: «Λυπάμαι που βλέπω τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη με χειροπέδες»

Η Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε το Σάββατο στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend και τη δημοσιογράφο Πέννυ Καβέτσου. Μέσα σε όλα, δε, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στους προφυλακισμένους συναδέλφους της, Πέτρο Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάγδα Τσαγγάνη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «λυπάμαι για τους ηθοποιούς τους οποίους λατρεύω και τους βλέπω με χειροπέδες Αυτό που βλέπω τώρα, δηλαδή μου έρχεται να τρελαθώ, το βλέπω; Είναι αλήθεια; Λέω πως δεν μπορεί να είναι αλήθεια! Δηλαδή θα τρίζουν τα κόκαλα του Βέγγου , του Σταυρίδη… Το πιο ωραίο επάγγελμα του κόσμου, αλλά και το πιο φρικτό, είναι το δικό μας».

«Αν ξαναγεννιόμουν θα γινόμουν οτιδήποτε άλλο εκτός από ηθοποιός. Τόσο άγχος, αγωνία και δυσκολίες που συνάντησα στη δουλειά μου… Όχι πια άλλο! Και τον καρκίνο είμαι σίγουρη ότι τον έβγαλα από άγχος».

«Ακόμα και σήμερα χτυπάει το τηλέφωνο μου, με θέλουν για δουλειές αλλά δεν μπορώ. Δεν θέλω ούτε στο θέατρο ούτε και στην τηλεόραση. Βαριέμαι, σαν να μην ήμουν ποτέ ηθοποιός. Φοβάμαι μήπως από το άγχος πάθω ξανά κάτι και δεν θέλω» συμπλήρωσε η ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.