Μαρία Κωνσταντάκη: «Θα προτιμούσα να υιοθετήσω ένα παιδί, αν ήθελα να γίνω μητέρα»

Μαρία Κωνσταντάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «The 2Night Show» και περιέγραψε πώς περνάει την δεύτερη καραντίνα παρέα με το σκυλάκι της την Γκόλφω και εξήγησε τους λόγους που απουσιάζει φέτος από την τηλεόραση. «Στην πρώτη καραντίνα ήμουν καλύτερα από τη δεύτερη, παρότι είναι πιο γεμάτο το πρόγραμμά μου» τόνισε η ηθοποιός.

Παράλληλα, η Μαρία Κωνσταντάκη δήλωσε ότι μέχρι τώρα δεν αισθάνθηκε ποτέ την ανάγκη να γίνει μητέρα αν και λατρεύει τα παιδιά. Αν ποτέ άλλαζε γνώμη θα ήταν άκρως ανοιχτή να υιοθετήσει παρά να περάσει από την εξουθενωτική διαδικασία των αλλεπάλληλων εξωσωματικών. Ωστόσο, η εμπειρία της με το κατοικίδιό της τής έδειξε πόσο σωστό ήταν το ένστικτό της που δεν ήθελε παιδιά μιας και το άγχος θα τη «γονάτιζε».

«Θα προτιμούσα να υιοθετήσω αν ήμουν στη φάση να γίνω μητέρα. Μπορεί να έκανα και το δικό μου, αλλά θα ήμουν εντάξει με το να υιοθετήσω ένα παιδί. Δεν ξέρω καν αν μπορώ να κάνω παιδιά, αλλά από το να πλακώσω τις 25 εξωσωματικές – που το αντιλαμβάνομαι σαν ανάγκη για μία γυναίκα να το κάνει – νομίζω δεν θα έβαζα τον εαυτό μου σε αυτή τη διαδικασία και θα υιοθετούσα» τόνισε η ταλαντούχα ηθοποιός και συνέχισε: «Αγαπάω πολύ τα παιδιά αλλά θα με γονάτιζε το άγχος. Η Γκόλφω μού απέδειξε πόσο σωστό ήταν το ένστικτό μου που δεν ήθελα παιδιά. Μία εβδομάδα δεν έτρωγα για την Γκόλφω επειδή θα με έβλεπε ανθρώπινο φαγητό και δεν έπρεπε να της δώσω. Φοβερό άγχος για την τουαλέτα, για το αν θα κοινωνικοποιηθεί» υπογράμμισε.

Με χιουμοριστική διάθεση μίλησε για την προσωπική της ζωή και παραδέχτηκε τους λανθασμένους χειρισμούς που έχει κάνει στο παρελθόν στα προσωπικά της. «Προστατεύω πολύ την προσωπική μου ζωή. Τα λέω μετά. Ίσως γιατί το παρελθόν μετά παραγράφεται. Όπως το έγκλημα, που έπειτα από κάποια χρόνια παραγράφεται κι αυτό. Αυτό συμβαίνει, επειδή σε μένα, η αναγνωρισιμότητα μού προέκυψε σχετικά μεγάλη, οπότε είχα συνηθίσει σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής να μην ξέρει κανείς την προσωπική μου ζωή. Από την άλλη, ενώ φαίνομαι αρκετά εξωστρεφής, δεν είμαι τόσο» δήλωσε η ηθοποιός.

Τέλος, η Μαρία Κωνσταντάκη αποκάλυψε το ενδεχόμενο να προβληθεί τηλεοπτικά η διαδικτυακή σειρά «Οι Εγκλωβισμένες», η οποία έκανε θραύση στην πρώτη καραντίνα. «Δεν είχα κάποια πρόταση για σήριαλ. Δεν είναι κακό να λείψω από την τηλεόραση. Αν είσαι συνέχεια στην τηλεόραση, γίνεσαι δημόσιος υπάλληλος. Έχουν γίνει κάποιες συζητήσεις για να προβληθούν τηλεοπτικά οι “Εγκλωβισμένες”. Θα δούμε» τόνισε.