Μίλησε για τον χαμό του Mad Clip η Φουρέιρα

Η Ελένη Φουρέιρα βρέθηκε καλεσμένη στο κανάλι του YouTuber, Fipster, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον γνωστό τράπερ, πριν από μερικούς μήνες. Η ερμηνεύτρια στο πλαίσιο του παιχνιδιού «Θάρρος ή Αλήθεια», απάντησε με ειλικρίνεια για όλους και για όλα, μίλησε για τη σχέση αγάπης που διατηρεί με τον ποδοσφαιριστή Αλμπέρτο Μποτία, ενώ εξομολογήθηκε τους λόγους πίσω από τη στάση σιωπής που τηρεί όσον αφορά τον τραγικό χαμό του καλού της φίλου Mad Clip.

Ο χαμός του αποτελεί για την ίδια ένα ευαίσθητο θέμα ενώ επιλέγει να μη μιλά γι’ αυτό μέχρι να κλείσει το συγκεκριμένο τραύμα: «Αποφεύγω να μιλήσω για αυτό γιατί είναι κάτι που πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω, όλο αυτό το πράγμα που νιώθω και όλον αυτόν τον πόνο. Οπότε δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Γιατί για εμένα το έχω αφήσει στο κεφάλι μου ότι είναι κάπου στο εξωτερικό και είναι καλά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάθηκε τόσο απλά. Δεν είναι εύκολο όταν είσαι με έναν άνθρωπο, τρία λεπτά πριν συμβεί αυτό. Να καταλαβαίνεις ότι κάτι συμβαίνει γιατί τον παίρνεις τηλέφωνο και δεν στο σηκώνει.

Για μένα ήταν πολύ τρομακτικό που όταν έφυγε μετά από τρία λεπτά έφυγα και εγώ με τον Αλμπέρτο. Γιατί τον πήρα τηλέφωνο επειδή δεν με χαιρέτησε, οπότε λέω θα τον πάρω και δεν το σήκωσε. Εκείνη την ώρα λέω αποκλείεται να μην το σήκωνε. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει συμβεί. Δεν μιλάω γιατί θέλω απλά αυτή η πληγή να κλείσει. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μείνει η μνήμη του ψηλά γιατί ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Αλήθεια, το καλύτερο παιδί. Ένας κύριος. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για εκείνο το βράδυ. Ήμουν ίσως η πρώτη που έφτασα, είναι πολύ δύσκολο αυτό το σκηνικό μέσα μου. Τον αγαπάμε πάρα πολύ, όπου κι αν βρίσκεται. Τους έκανε όλους τους ανθρώπους γύρω του πολύ ευτυχισμένους».