Ο Μιλτιάδης από τις «Άγριες μέλισσες» πάει τελικά στις «Σέρρες» του Καπουτζίδη

Ο Γιώργος Γάλλος, ο Μιλτιάδης Σεβαστός από τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 ετοιμάζει την μεταγραφή του στο νέο σίριαλ του Γιώργου Καπουτζίδη.

Ο ηθοποιός Γιώργος Γάλλος, ο Μιλτιάδης Σεβαστός από τις «Άγριες μέλισσες» του ΑΝΤ1 -που θα πέσει ηρωικά στις φλόγες στο σπίτι της Λενιώς, στο φινάλε του δεύτερου κύκλου και θα ολοκληρωθεί συγκλονιστικό ο ρόλος του, ήταν το μήλον της Έριδος ανάμεσα στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τον Γιώργο Καπουτζίδη.

Ο σπουδαίος πρωταγωνιστής με μεγάλες θεατρικές περγαμηνές επέλεξε τελικό τον δεύτερο δημιουργό για να πρωταγωνιστήσει στη σειρά «Σέρρες», η οποία θα γυριστά εξ ολοκλήρου στη βόρεια Ελλάδα και την οποία θα δούμε από τον ΑΝΤ1.

Μάλιστα, όπως ακούγεται, και πάλι θα υποδυθεί τον μπαμπά. Να σημειωθεί στη στη νέα σειρά, η οποία θα είναι ένας ύμνος για την πατρίδα του Γιώργου Καπουτζίδη, θα παίξουν και οι Πάνος Νάτσης θα ενσαρκώσει τον γιο του Γιώργου Γάλλου, Λένα Δροσάκη και Μαριλού Κατσαφάδου.

Ο Γιώργος Γάλλος, λοιπόν, θα «ζωντανέψει», όπως ακούγεται, τον μπαμπά του Γιώργου Καπουτζίδη και όλο αυτό θα έχει μια πολύ όμορφη μάπα.

Μπορεί η σειρά του Καπουτζίδη να φιλοξενηθεί στον ΑΝΤ1 και όχι στην ΕΡΤ, αλλά η δημόσια τηλεόραση θα έχει όλο το καλοκαίρι τον δημιουργό στο πρόγραμμά της μέσα από τον ρόλο του ως παρουσιαστή, μια και θα συνεχιστεί να προβάλλεται η εκπομπή «Ο δρόμος για το Τόκιο – Team Hellas», η οποία αναδεικνύει τα μέλη της ελληνικής αποστολής που θα αγωνιστούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, σύμφωνα με την Espresso.