Παγώνη στον Μουτσινά: “Σοβαρέψου σε παρακαλώ” – Ο εκρηκτικός διάλογος στον “αέρα”

Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός κατά του κορονοϊού των άνω των 60 ετών στάθηκε αφορμή για να δεχθεί ο Νίκος Μουτσινάς μια απρόσμενη επίσκεψη στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Τετάρτης (01/12). Συγκεκριμένα, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς βρισκόταν live στον «αέρα» η πόρτα άνοιξε και εμφανίστηκε η Ματίνα Παγώνη αποφασισμένη να τον μαλώσει, όπως και έκανε.

«Δεν παίζεσαι! Να σου πω… Τι είναι αυτά; Ήρθα να σε προλάβω να δω πώς θα με σχολιάσεις σήμερα… Να δω τι θα πεις, έλεος. Αντί να καθίσεις εδώ και να πεις στον κόσμο “πηγαίνετε να εμβολιαστείτε”» του είπε με χαμόγελο αλλά σε έντονο ύφος η Ματίνα Παγώνη κάνοντας ξεκάθαρο το λόγο της επίσκεψης της.

«Ναι, αυτό θα πω! Θα βγουν οι ηλικιωμένοι να πουν τα κάλαντα για να δώσουν 100 ευρώ» απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς αναφερόμενος στο χρηματικό πρόστιμο που θα έχουν οι ανεμβολίαστοι 60ρηδες.

«Λέμε στον κόσμο, “πηγαίνετε να εμβολιαστείτε” και οι άνω των 60 πρέπει να το κάνουν οπωσδήποτε. γιατί είναι ομάδες υψηλού κινδύνου. Τι είναι αυτά που κάθεσαι και λες εδώ κάθε μεσημέρι;» αναρωτήθηκε σε έντονο ύφος η Ματίνα Παγώνη.

«Μα φοβάμαι μην έρθεις και στους 40αρηδες και μαζεύω λεφτά για να ‘χω να πληρώνω» της απάντησε ο Νίκος Μουτσινάς και εκείνη του εξήγησε πως… δεν τον πιάνει.

«Δεν θα κατέβει όμως σιγά σιγά; Όταν τελειώσουν οι 60αρηδες θα κατέβετε και παρακάτω» συνέχισε ο Νίκος Μουτσινάς το πινγκ πονγκ των ατακών.

«Θα είσαι εσύ μετά, ναι!» απάντησε γρήγορα η Ματίνα Παγώνη και ο Νίκος Μουτσινάς της τόνισε πως: «Δεν θέλω να είμαι εγώ!».

«Γιατί δεν θέλεις να είσαι εσύ; Δεν κατάλαβα…» αναρωτήθηκε η κ. Παγώνη.

Η ανταλλαγή γρήγορων απαντήσεων συνεχίστηκε για λίγη ώρα ακόμα και η κυρία Παγώνη μάλωσε τον Νίκο Μουτσινά ενώ τον ρώτησε αν τον ενδιαφέρει αναφερόμενη στον κορονοϊό.

«Όχι! Ούτε να πάνε, ούτε να μην πάνε. Ατομική ευθύνη δεν λένε;» της απάντησε ο παρουσιαστής. «Νίκο, τι πράγματα είναι αυτά; Σοβαρέψου σε παρακαλώ!» του τόνισε με την σειρά της.