Παρασκευή Κερασιώτη από GNTM 3: Επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω σερβιτόρα γιατί δεν είμαστε όλοι πλούσιοι

Παρασκευή Κερασιώτη, η οποία συμμετείχε στο GNTM 3 και είχε καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με την τσιγγάνικη ομορφιά της, φτάνοντας μέχρι τον τελικό, εργάζεται πλέον ως σερβιτόρα στη Μύκονο. Το ρεπορτάζ αναδείχθηκε από τον Mykonos Live TV και μεταδόθηκε από το «Happy Day», με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή ν’ αναφέρει ότι της κάνει εντύπωση καθώς το γεγονός ότι ήταν στο ριάλιτι μόδας του Star, δεν τη βοήθησε στο να κυνηγήσει κάποια κάστινγκ στο εξωτερικό, αλλά δουλεύει στο νησί των Ανέμων σε γνωστή κρεπερί.

«Τον τελευταίο καιρό δουλεύω στη Μύκονο διότι λόγω της κατάστασης, του κορονοϊού μόνο με το μόντελινγκ δεν βγαίνει. Η βασική μου δουλειά και η λατρεία μου είναι το μόντελινγκ. Επέλεξα να κάνω μία δουλειά για να τα βγάλω πέρα. Το μόντελινγκ δεν θα το παρατήσω ποτέ. Το ότι επέλεξα για λίγο καιρό να κάνω αυτή τη δουλειά δεν σημαίνει ότι τα παρατάω.

Το κάνω για να μπορέσω να βοηθήσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Δεν είμαστε όλοι πλούσιοι. Έχουμε και κάποιες ανάγκες οπότε μέσα με από τις δουλειές που κάνω βοηθάω και την οικογένειά μου και είμαι χαρούμενη. Πιστεύω ότι όλοι για να φτάσουμε κάπου ξεκινάμε από τα χαμηλά» εξήγησε, αρχικά, η νεαρή κοπέλα στην κάμερα των «Κου Κου».

«Ο κόσμος μου χαμογελάει και μου λέει “μπράβο που επέλεξες να κάνεις αυτή τη δουλειά και όχι να φτάσεις ψηλά με άλλους τρόπους”. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που με βλέπουν και είμαι αυτό. Είμαι ένα κορίτσι που κατάφερε να διώξει κάποια στερεότυπα που υπάρχουν για τη φυλή μας. Το GNTM σε βοηθάει να κάνεις μια αρχή, αν εσύ δεν το θες και δεν το κυνηγήσεις δεν θα σε βοηθήσει κανείς να φτάσεις ψηλά» πρόσθεσε.