Ποιο είναι το μέλλον της Ελεονώρας Μελέτη στον ALPHA;

Στο επίκεντρο βρίσκεται το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη.

Η παρουσιάστρια φέρεται να έχει δεχθεί πρόταση από τον ΣΚΑΪ προκειμένου να είναι στο τιμόνι του Big Brother. Η ίδια δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2020 και όπως τονίστηκε στην εκπομπή «Μεσημέρι Yes» από την Νάνσυ Νικολαΐδου δεν υπήρχε πρόθεση να το σπάσει.

Η Ελεονώρα Μελέτη είχε μάλιστα ραντεβού με τους ιθύνοντες του καναλιού προκειμένου να συζητήσουν το νέο πλαίσιο της συνεργασίας τους. Όπως τονίστηκε η συνάντηση έγινε μέσα στον Δεκέμβριο στο πλαίσιο των συναντήσεων του καναλιού με όλους τους παρουσιαστές μετά την αλλαγή σελίδας στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η Νάνσυ Νικολαΐδου πρόθεση του καναλιού είναι να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία.

Παρά το γεγονός ότι τα «Μεσάνυχτα» δεν σημειώνουν εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης όπως πέρσι στους ιθύνοντες του καναλιού αρέσει πολύ η παρουσία της στο συγκεκριμένο είδος εκπομπής. Ωστόσο στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε και η παρουσία της σε καθημερινή εκπομπή ανεξάρτητα από το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη στο κανάλι.

Στον ALPHA επιθυμούν να ρίξουν την Ελεονώρα στη μάχη του καθημερινού ζωντανού προγράμματος είτε στο 1-3 το μεσημέρι είτε στη ζώνη 4-6 που είναι «πολύπαθη» για το κανάλι αφού οι επιλογές των τελευταίων ετών δεν έχουν δικαιώσει τους υπεύθυνους. Μένει να δούμε ποια θα είναι η απόφαση της Ελεονώρας Μελέτη, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.