Η Πόπη Τσαπανίδου σταματά από την τηλεόραση και κάνει νέο επαγγελματικό βήμα

Εκτός τηλεοπτικών πραγμάτων αποφάσισε να μείνει η Πόπη Τσαπανίδου.

Πρόκειται για μία απόφαση απόλυτα συνειδητή, με τη δημοσιογράφο να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν να αλλάξει κατά αυτόν τον τρόπο την καθημερινότητά της στη «Real Life».

Διαπίστωσα ότι δεν έβρισκα ευχαρίστηση σε αυτό που έκανα για πολλά χρόνια. Δεν είχα κανένα όνειρο στην υπάρχουσα δουλεία και αποφάσισα να την αλλάξω. Αναρωτήθηκα τι είναι αυτό που μου αρέσει να κάνω στη ζωή μου, τι θα ήθελα να παραγάγω σαν έργο»,

είπε και συνέχισε, αποκαλύπτοντας το νέο της βήμα:

Αποφάσισα ότι με ενδιαφέρει να ασχοληθώ με αυτό που παγκοσμίως λέγεται wellness. Με την ευζωία, τον τρόπο που μαθαίνεις να αγαπάς και να φροντίζεις τον εαυτό σου με θετική σκέψη. Με τις συνεργάτιδές μου κάναμε κάποια σεμινάρια, τα οποία πήγαν πάρα πολύ καλά και αποφασίσαμε να το εξελίξουμε κάνοντας πραγματικότητα το πρώτο fitness και wellness festival στην Ελλάδα.

Την ίδια ώρα, η Πόπη σχολιάζει πως πρόσφατα εκπλήρωσε ένα μεγάλο της όνειρο, έχοντας κάνει το ταξίδι ζωής στη Βόρεια Ευρώπη που πάντα ήθελε.

Αυτό το ταξίδι είχε να κάνει με πραγματοποίηση στόχων ζωής. Αυτό που λέμε bucket list. Ξεκίνησα από Δανία, Ολλανδία, Βέλγιο, Γαλλία, νησιά του στενού της Μάγχης και πέρασα από Αγγλία.

Ήταν ένα ταξίδι ζωής δέκα ημερών, γιατί το έκανα με αυτά τα τεράστια κρουαζιερόπλοια. Αποφάσισα ότι αυτό το διάστημα θα κάνω πράγματα που ευχαριστούν εμένα.

Πιο πριν είχα πάει στις κόρες μου στην Ολλανδία και γύρισα όλη τη χώρα, που τείνει να γίνει η αγαπημένη μου