Η πρώτη αντίδραση της Ασημίνας Χατζηανδρέου μετά τις δηλώσεις του Ατζούν

Μετά τις «εξηγήσεις» που έδωσε ο Ατζούν Ιλίτζαλι σχετικά με την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor All Star, η δεύτερη θέλησε να τοποθετηθεί.

Όπως ανέφερε ο Τούρκος παραγωγός, πέρα από μια παραγγελία για φαγητό, δεν βρέθηκε τίποτα στο κινητό, που κρατούσαν οι δύο παίκτριες στο ριάλιτι επιβίωσης και καμία από τις δύο δεν είχε κάποια επικοινωνία.

«Όταν ερευνήσαμε το τηλέφωνο δεν βρήκαμε κάποια επικοινωνία. Μόνο ότι πήρε φαγητό και προσπάθησε να στείλει χρήματα για αυτό το φαγητό. Αλλά είναι θέμα αν μπορεί αυτό να θεωρηθεί επικοινωνία ή όχι. Αλλά εξαιτίας των άλλων παικτών, απομακρύναμε την Κατερίνα Δαλάκα. Εκείνη την στιγμή με τέτοια κατάσταση, συνέβη ο σεισμός και κατέρρευσα, δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο. Επειδή δεν μπορούσα να πάω στον Άγιο Δομίνικο και έμεινα στην Κωνσταντινούπολη, το μυαλό μου ήταν στον σεισμό, ήμουν επικεντρωμένος σε αυτό. Μετά από αρκετές μέρες αποβλήθηκαν», δήλωσε ο Ατζούν.

Κλείνοντας, ο Τούρκος παραγωγός επισήμανε ότι: «Σκεφτόμουν να βάλω ξανά το θέμα στο τραπέζι, αλλά καθώς είχαν περάσει οι μέρες, δεν ήταν δυνατόν να επαναφέρω την Κατερίνα Δαλάκα».

Παρακολουθώντας όλα αυτά, η Ασημίνα Χατζηανδρέου μοιράστηκε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από απόσπασμα της εκπομπής «Super Κατερίνα», στο οποίο προβάλλονταν οι δηλώσεις του Ατζούν.

Πάνω σε αυτό, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης έγραψε: «Η αρχή της δικαίωσης. Χωρίς πολλά λόγια».