Ρέμος για Κιβωτό του Κόσμου: «Τον πατέρα Αντώνιο τον ξέρω λίγο αλλά έχω την καλύτερη άποψη»

Στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Βόλο θα δώσει σήμερα το παρών ο Αντώνης Ρέμος, με τον γνωστό τραγουδιστή να μιλάει στις κάμερες για όλο αυτό το τσουνάμι των αποκαλύψεων με την “Κιβωτό του Κόσμου”.

«Για εμένα είναι μια ωραία ευκαιρία να ξανανιώσω παιδί. Εγώ από πολύ μικρός δουλεύω, από τα 17 μου δουλεύω στη νύχτα επαγγελματικά και από πριν είχα κάνει πολλές δουλειές. Τα τελευταία χρόνια που έχω κι εγώ παιδί, νιώθω κι εγώ παιδί. Είναι ευκαιρία να νιώσουμε πώς είναι να είσαι ελεύθερος», είπε αρχικά ο Αντώνης Ρέμος.

Στη συνέχεια, ο γνωστός τραγουδιστής σχολίασε το θέμα της Κιβωτού του Κόσμου, λέγοντας: «Τυγχάνει να είμαι από τους πρώτους συμμέτοχους στην Κιβωτό. Φοβάμαι πως ίσως να υπάρχει μια υπερβολή σε όλο αυτό που συμβαίνει. Ας περιμένουμε να δούμε τι πόρισμα θα βγάλει η δικαιοσύνη και μετά να σταυρώσουμε κάποιους ανθρώπους που τα τελευταία 25 χρόνια έχουν δώσει τη ζωή τους στο να προστατεύουν τα παιδιά. Τον πατέρα Αντώνιο τον ξέρω λίγο, αλλά έχω την καλύτερη άποψη. Είμαι επιφυλακτικός με όλα αυτά που συμβαίνουν. Ίσως κι εσείς οι δημοσιογράφοι ρίχνετε λάδι στη φωτιά γιατί βολεύει πολλές φορές».