Σπύρος Μπιμπίλας: Δέχτηκε πρόταση για τη σειρά «The Crown» – Ο ρόλος που θα υποδυθεί

Η ηθοποιός Ιμέλντα Στόντον (Imelda Staunton) παίρνει τη σκυτάλη από την Κλερ Φόι και την εξαιρετική Ολίβια Κόλμαν στον ρόλο της Βασίλισσας Ελισάβετ στον πέμπτο κύκλο της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «The Crown». Η παραγωγή του πέμπτου πολυαναμενόμενου κύκλου του «Τhe Crown» συνεχίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο με νέες προσθήκες στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η Ιμέλντα Στόντον, την οποία γνωρίσαμε ευρέως από τις ταινίες του «Harry Potter» ως Dolores Umbridge ενσαρκώνει τη Βασίλισσα Ελισάβετ, για το χρονικό διάστημα από το 1990 μέχρι το 2003. Στο πλευρό της θα βρίσκονται ο Τζόναθαν Πράις στον ρόλο του Πρίγκιπα Φίλιππου, η Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι στον ρόλο της Λαίδης Νταϊάνα, ο Ντόμινικ Γουέστ στον ρόλο του Κάρολου, η Λέσλι Μάνσβιλ στον ρόλο της Πριγκίπισσας Μάργκαρετ και ο Τζόνι Λι Μίλερ στον ρόλο του Πρωθυπουργού Τζον Μέιτζορ.

Την ίδια ώρα, ο Σπύρος Μπιμπίλας δέχτηκε πρόταση να παίξει έναν ιδιαίτερο ρόλο στο «The Crown». Σύμφωνα με πληροφορίες του Αλέξη Μίχα, ο ηθοποιός δέχτηκε πρόταση να υποδυθεί τον ρόλο ενός Έλληνα εφοπλιστή, γνώριμο του Κάρολου και της Νταϊάνα, που τους είχε φιλοξενήσει σε σκάφος τη δεκαετία του ’90. Παρ’ όλα αυτά, ο Σπύρος Μπιμπίλας δεν έχει επιβεβαιώσει τις φήμες διότι, όπως είπε ο δημοσιογράφος, υπάρχει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας.