Τα ξαναβρήκαν Μαυρίδης-Τανιμανίδης

Όπως όλα δείχνουν, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης άφησαν στην άκρη το παρελθόν και ό,τι τους χώριζε και βρέθηκαν ξανά, με αφορμή τη βάπτιση των δίδυμων παιδιών του πρώτου στη Μύκονο.

Τους δύο άνδρες συνέδεε μια μακροχρόνια φιλία, όμως τα τελευταία χρόνια είχαν απομακρυνθεί, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσουν το γιατί.

Ωστόσο, όλα αυτά φαίνεται να ανήκουν στο παρελθόν, αφού αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλία τους. Ο Γιώργος Μαυρίδης βρέθηκε στη Μύκονο για να δώσει το παρών στην ξεχωριστή αυτή ημέρα της βάπτισης της Αριάνας και της Φιλίππας.

Μάλιστα, η κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε την εγκάρδια αγκαλιά των δύο ανδρών, οι οποίοι στη συνέχεια, είχαν μια συνομιλίας αρκετής ώρας, σε πολύ καλό κλίμα.

Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο, το διάσημο ζευγάρι βάπτισε τις δίδυμες κόρες του στη Μύκονο. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας, στον Πλατύ Γιαλό, με τη διακόσμηση στα χρώματα του ροζ να ξεχωρίζει και τη θάλασσα να ομορφαίνει ακόμη περισσότερο το χαρμόσυνο σκηνικό. Ακολούθησε δεξίωση σε γνωστό εστιατόριο του νησιού.

Το κάθε κορίτσι είχε τέσσερις νονούς. Τη Φιλίππα βάπτισε ο ηθοποιός Μάνος Γαβράς, μαζί με την Μαρίνα Βερνίκου, την κόρη της, Ντεμήλια Καμπουρίδη και τον γιο της, Γιώργο Καμπουρίδη.

Από την άλλη, την Αριάνα βάπτισε η στενή φίλη του ζευγαριού, Γιολάντα Καλογεροπούλου, ο Μίλτος Καμπουρίδης, η Αννέζια Καμπουρίδη κα ο Γιώργος Καμπουρίδης. Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Βερνίκου και ο Μίλτος Καμπουρίδης ήταν εκείνοι που πάντρεψαν επίσης το ζευγάρι στη Σίφνο, το 2018.