Θανάσης Αλευράς: «Γνωρίζω τον πατέρα Αντώνιο πολύ προσωπικά, είναι σοκ»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» έδωσε ο Θανάσης Αλευράς, με αφορμή την πρεμιέρα της πρώτης του προσωπικής μουσικοθεατρικής παράστασης «40 + βγάινω». Ο ταλαντούχος ηθοποιός μίλησε για τον Νίκο Μουτσινά, την κατάθλιψη, το αυτοάνοσο που τον έχει ταλαιπωρήσει και σχολίασε τις καταγγελίες της Κιβωτού.

«Σε αυτή την εποχή είναι πολύ εύκολο από μια ψεύτικη είδηση που δεν έχει ερευνηθεί στο βάθος της, επειδή οι άνθρωποι είμαστε πολύ θυμωμένοι, να φάμε ο ένας τις σάρκες του άλλου. Να ερευνηθούν σε βάθος όλα αυτά, να μάθουμε την αλήθεια. Τον πατέρα Αντώνιο τον γνωρίζω πολύ προσωπικά και τον έχω δει και με τα παιδιά. Για εμένα είναι σοκ όλο αυτό. Αν ισχύουν αυτά τα πράγματα… δεν ξέρω τι να πω» δήλωσε ο ηθοποιός στην Κατερίνα Καινούργιου.

Για τη συνεργασία του με τον Νίκο Μουτσινά, είπε: «Την ευστροφία του Νίκου δεν μπορώ να την παρακολουθήσω, έχει εκπαιδευτεί πολλά χρόνια πάνω σε αυτό. Είναι ένα άλλο ταλέντο. Έχουμε συνεργαστεί με τον Μουτσινά. Ισχύει ότι είναι δύσκολος συνεργάτης, γιατί τα έχει πολύ συγκεκριμένα στο κεφάλι του. Όταν είσαι και φίλος με τον άλλο νιώθεις ότι έχει μια παραπάνω ευκολία να του πει το οτιδήποτε. Δεν είναι εύκολο αλλά περάσαμε φανταστικά».

Μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Αλευράς αποκάλυψε πως έχει περάσει κατάθλιψη, ενώ αναφέρθηκε και στο αυτονόσο νόσημα που τον ταλαιπωρούσε: «Στη ζωή μου έχω περάσει κατάθλιψη δεν τα έχω βρει όλα με τον εαυτό μου. Δεν το πίστευα τότε γιατί θέλει να τελειώνεις με την ανασφάλεια, τον φόβο, την αυτοεκτίμηση. Η ηλικία των 40 ήταν πολύ κομβική για εμένα. Επειδή η ψωρίαση είναι ένα δερματικό και φαίνεται νιώθεις μια τροπή και μια ενοχή. Αυτό μου βγήκε μετά την τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων, ήταν το έναυσμα, όχι η αιτία. Γέμισα κοκκινίλες μέσα σε 25 λεπτά. Προσπάθησα να καταλάβω τι θέλει να μου πει το σώμα μου και αυτό που ανακάλυψα ήταν ότι έπρεπε να πετάξω κάποια φορτία, να καθαρίσω και να ακούω το μέσα μου».