Η Θεοδώρα Σιάρκου επιστρέφει τηλεοπτικά με το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» και αποκαλύπτεται

Έπειτα από σημαντικό διάστημα τηλεοπτικής αποχής, για προσωπικούς κυρίως λόγους, η Θεοδώρα Σιάρκου επιστρέφει τηλεοπτικά τη φετινή σεζόν μέσα από την πολλά υποσχόμενη, κωμική, καθημερινή σειρά της ΕΡΤ, «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Η δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη, το απόγευμα της Τετάρτης, στην εκπομπή «φλΕΡΤ» προκειμένου να συνομιλήσει με την Νάντια Κοντογεώργη. Μέσα σε όλα, μίλησε για τις επιθυμίες και τα σχέδιά της στον επαγγελματικό τομέα, ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή δηλώνοντας ευτυχισμένη για τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδιά.

«Όνειρα φυσικά και έχω πολλά. Δεν σταματάς ποτέ να έχεις γιατί αυτά σε κρατούν σε μια εγρήγορση, σε κρατούν φρέσκο, σε κρατούν ζωντανό. Θα ήθελα πάρα πολύ για παράδειγμα να κάνω μια περιοδεία, τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα παιδιά μου και μπορώ πολύ πιο εύκολα να τα πάρω μαζί μου, να με συνοδεύσουν και να γευτούν και εκείνα την εμπειρία αυτή» παραδέχθηκε, με χαμόγελο, η Θεοδώρα Σιάρκου προσθέτοντας με ειλικρίνεια πως «φυσικά ονειρεύομαι και μία Επίδαυρο. Θέλω να κάνω αρχαίο δράμα κάποια στιγμή και ας οραματιστεί ένας σκηνοθέτης, μιας και μου δίνεται αυτή η ευκαιρία δημόσια, να με δει σε έναν ρόλο αρχαίου δράματος. Είναι κάτι που το θέλω διακαώς, αυτή είναι η αλήθεια».

«Η οικογένεια ήρθε σε μια φάση της ζωής μου που ήταν επιλογή. Δεν ήρθε τυχαία, δεν ήρθε ξαφνικά. Επέλεξα να κάνω οικογένεια κάπως μεγαλύτερη και ευτυχώς ήρθε στο δρόμο μου ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος, ο σύζυγος μου Βασίλης Μεντόγιαννης, με τον οποίο είμαι πολύ ευτυχισμένη. Δεν έρχεται από τον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά είναι βαθιά καλλιτέχνης μέσα του και έχει όλη την κατανόηση και την ανεκτικότητα στο πως είναι η ζωή των καλλιτεχνών. Για αυτό και δέσαμε κιόλας» σημείωσε η ηθοποιός προχωρώντας σε μια τρυφερή εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή.

Παράλληλα, η Θεοδώρα Σιάρκου αναφέρθηκε εν συντομία στην απώλεια των γονιών της δίχως να κρύψει τη διάθεση να μην επεκταθεί προκειμένου να αποφύγει την όποια συγκίνηση στον αέρα της ζωντανής εκπομπής. «Η απώλεια των γονιών μου ήρθε αφού είχαμε κάνει τα παιδιά μας. Απλώς, όταν έγινα μητέρα και ξαναμπήκα στη δουλειά πέντε μήνες μετά την πρώτη μου γέννα, η μητέρα μου έπαθε ένα τροχαίο ατύχημα το οποίο την κατέστησε για τεσσεράμισι περίπου χρόνια παραπληγική και αυτό είχε μεγάλη επίδραση και στον μπαμπά. Έπρεπε να ασχοληθώ πολύ με το κομμάτι της οικογένειας και να δώσω εκεί την προσοχή και το βάρος μου. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που απείχα τηλεοπτικά και μετά σιγά σιγά ήρθε η κρίση, δεν γίνονταν δουλειές στην τηλεόραση και μετά περνάς στα αζήτητα. Οπότε κάποια στιγμή πέρσι σκέφτηκα ότι, στη χώρα που ζούμε και επειδή είμαστε λίγο μάνατζερ του εαυτού μας, θα πρέπει να δηλώσω το ενδιαφέρον μου. Έτσι απευθύνθηκα σε διάφορες εταιρείες παραγωγής και ανθρώπους που είχα συνεργαστεί στο παρελθόν και κάπως έτσι ήρθε το πράγμα και ολοκληρώθηκε φέτος».