Τόλης Βοσκόπουλος: Το δώρο στην κόρη του Μαρία μετά τον θάνατό του

Tην τελευταία του πνοή, σε ηλικία 81 ετών, άφησε ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας. Ο τραγουδιστής βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του Μαρία λίγες μόλις μέρες πριν από τα γενέθλια του.

Ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος, ο οποίος ήταν κουμπάρος με τον Τόλη Βοσκόπουλο, μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή και περιέγραψε άγνωστες στιγμές από τη ζωή του τραγουδιστή. Όπως για παράδειγμα, ένα πορτρέτο που του είχε δώσει ο Βόσκόπουλος για να το παραδώσει στην κόρη του.

 

«Από χέρια του πέρασαν αμέτρητα χρήματα, αλλά γι’ αυτόν δεν είχαν σημασία. Σημασία είχαν οι άνθρωποι. Ήταν, όμως και ο απόλυτος επαγγελματίας, που είχε λόγο για τα πάντα. Προσιτός και απρόβλεπτος, μπορούσε να εντυπωσιαστεί από τα πιο απλά πράγματα. Όπως μ’ ένα σκίτσο που του είχε φτιάξει ένας άγνωστος δημιουργός.

Ήρθε ένας καλλιτέχνης και του έκανε με ένα μολύβι ένα πορτραίτο. Το έβαλε κορνίζα, το είχε και μου λέει: «ρε κουμπαράκι αυτό, θέλω να στο δώσω να το φυλάξεις, αυτός είναι ο Βοσκόπουλος». Το έχω φυλάξει και σκέφτομαι όταν δω την κόρη του να της το δώσω και να της πω ότι είναι από τον μπαμπά της και ότι της ανήκει» εξομολογήθηκε ο γνωστός επιχειρηματίας.