Βαρύ πένθος για την Σάσα Σταμάτη

Δύσκολες στιγμές βιώνει η Σάσα Σταμάτη, αφού έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της πατέρας. Τον τελευταίο καιρό αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και νοσηλευόταν. Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Γρηγόρης Μπάκας μέσα από την εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του OPEN, ο οποίος της πήρε συνέντευξη για το μέλλον του «Battle of the couples».

«Τα τελευταία 25 χρόνια ο άνθρωπος περνούσε μεγάλη ταλαιπωρία καθώς μπαινοέβγαινε στα νοσοκομεία. Η Σάσα Σταμάτη ήταν σε πολύ άσχημη κατάσταση, αλλά παρ’ όλα αυτά μακάρι να βρει τη δύναμη και να συνεχίσει» αποκάλυψε ο δημοσιογράφος του OPEN.

Στη συνέχεια, προβλήθηκε η συνέντευξη της Σάσας, στην οποία και η ίδια παραδέχτηκε ότι περνάει πολύ δύσκολα αυτόν τον καιρό, αποφεύγοντας να μιλήσει με λεπτομέρειες. «Δεν υπάρχει λόγος να εξηγήσουμε γιατί και πώς. Δεν έχει να κάνει με την τηλεόραση καθόλου».

Παράλληλα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε για το «Battle of the couples» και τις φήμες που το θέλουν να κόβεται, ότι δεν πρόκειται να συμβεί αυτό όπως η ίδια γνωρίζει, ενώ για ακόμα μία φορά θέλησε να υπερασπιστεί τον Παναγιώτη Βασιλάκο καθώς τα αρνητικά σχόλια για εκείνον δεν έχουν τελειωμό, όσον αφορά την παρουσίαση του ριάλιτι.