Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Το χάσμα με τον πατέρα μου γεφυρώθηκε μεγαλώνοντας»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στη σχέση με τον πατέρα του.

«Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κορεσμός με την ύπαρξη πολλών σειρών στην τηλεόραση. Όσες περισσότερες, τόσο το καλύτερο. Από τις 40 παράγωγες στην τηλεόραση, οι 5 είναι καλές. Αν δεν υπήρχαν όλες αυτές, δεν θα υπήρχε ευγενής ανταγωνιστικότητα και πολλές οικογένειες θα ήταν άνεργες. Η σειρά “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” όσο είναι δημιουργική για τους συντελεστές και την ζήτα το κοινό, δεν θα είναι ποτέ η τελευταία χρονιά της. Εύχομαι να γίνουν 15 τα χρόνια της Μουρμούρας. Όταν ήταν στα 5 χρόνια ευχήθηκα να γίνουν 10», είπε αρχικά ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης είπε στη συνέχεια: «Υπάρχει μουρμούρα στον γάμο μου, είναι το αλατοπίπερο μίας σχέσης. Η υγιής μουρμούρα επιβάλλεται, αλλιώς θα πλήξουμε θανάσιμα. Την περίοδο της καραντίνας ερωτεύτηκα ξανά την σύζυγό μου γιατί είχαμε τον χρόνο να έρθουμε πάλι κοντά. Όταν δουλεύεις 18 ώρες τη μέρα, δεν έχεις χρόνο κάποιες φορές ούτε για τον σύντροφο σου, αλλά ούτε για τον εαυτό σου. Μέσα στην καραντίνα ανακάλυψα και άλλα στοιχεία που δεν γνώριζα στη γυναίκα μου».

Κλείνοντας, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ανέφερε: «Με τον πατέρα μου είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, με έκανε στα 62 του χρόνια. Δεν πιστεύω ότι έχει σχέση η ηλικία με το αν θες να αποκτήσεις παιδιά. Όταν είσαι σε μεγαλύτερη ηλικία χρειάζεται δουλειά και ενέργεια. Ο πατέρας μου δεν είχε την πολυτέλεια, τον χρόνο και τη δύναμη να ασχοληθεί με εμένα. Το χάσμα μου με τον πατέρα μου γεφυρώθηκε μεγαλώνοντας, απογαλακτίστηκα τελείως».