«Βόμβα» από τον Ανδρέα Μικρούτσικο: «Γνωστός τραγουδιστής προσπάθησε να βιάσει χορεύτρια σε τηλεπαιχνίδι» -Βίντεο

Σε μια σοκαριστική αποκάλυψη προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως μια χορεύτρια του μπαλέτου στο «Άνδρες Έτοιμοι για Όλα», του εκμυστηρεύθηκε ότι ένας πασίγνωστος τραγουδιστής προσπάθησε να τη βιάσει.

«Υπάρχει μια δραματική ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Μία χορεύτρια, κάποια στιγμή μου είπε για πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με τον νόμο. Εγώ έφτασα στα όριά μου», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου τον ρώτησε εάν τον γνώριζε, απάντησε: «Τον ξέρουμε άπαντες». Και συνέχισε: «Μετά δυσκολίας μού το αποκάλυψε, όταν είδε ότι είμαι πλήρους εμπιστοσύνης. Μου το περιέγραψε πλήρως, το κυνήγι γύρω από το τραπέζι, το κλείδωμα της πόρτας και όλα… Και το #MeToo είναι θέμα εποχής. Η κοινωνία ήταν ανέτοιμη… Τότε αν το έλεγες, ή θα σε έτρωγε το μαύρο σκοτάδι, ή θα την είχαμε στείλει στη χώρα της».

Για τις κινήσεις που έκανε, είπε: «Τη ρώτησα «θες να αναλάβω;». Και μου είπε: «Έχω τη μάνα μου, το παιδί μου» και τη σεβάστηκα. Αλλά ήταν σοκαρισμένη».