Ξεσπά η Άντζελα Γκερέκου – «Δεν σέβεστε τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες»

Σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα προχώρησε η Άντζελα Γκερέκου, μέσα από τα social media, το βράδυ της Παρασκευής. Αφορμή ήταν ένα δημοσίευμα που την θέλει σε νέα σχέση.

Έτσι, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η δημοφιλής ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στο σίριαλ «Γη της Ελιάς» σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είχα σκοπό να σχολιάσω τίποτα αλλά επειδή βλέπω ότι το θέμα παίρνει διαστάσεις και ενοχλούνται άτομα από το κοντινό περιβάλλον μου, θα το κάνω».

«Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι ότι όποιος δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται την ιδιότητα του για να γράψει ανυπόστατες και ψευδείς ιστορίες θα έπρεπε να ντρέπεται! Δεν σέβεστε ούτε εμένα, ούτε το παιδί μου αλλά κυρίως τον σύζυγό μου που έχασα μόλις πριν 3 μήνες».

«Τι να πω; «Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι…». Κρίμα που δεν αντιλαμβάνεστε την ιδιωτικότητα και το πένθος των ανθρώπων γράφοντας τόσα ψέματα… Λυπάμαι» συμπλήρωσε η Άντζελα Γκερέκου στη δημοσίευση της την οποία και συνόδευσε με μια φωτογραφία στην αγκαλιά του αείμνηστου συζύγου της, Τόλη Βοσκόπουλου.