Άγριες μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: Η Ασημίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τις ενοχές της

Nέες ανατροπές έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες μέλισσες».

Ο Νικηφόρος βρίσκει έκπληκτος την Ασηµίνα στο καταφύγιο να έχει ήδη προσφέρει τις πρώτες βοήθειες στον ∆ούκα και µαζί τον µεταφέρουν σε άσχηµη κατάσταση στο σπίτι.

Η Ελένη έρχεται για άλλη µία φορά αντιµέτωπη µε τον Λάµπρο και τον συµβουλεύει να την ξεχάσει και να µην παρατήσει τη γυναίκα του για χάρη της. Τα νέα για το ατύχηµα του ∆ούκα ταξιδεύουν γρήγορα στο χωριό, ενώ η κυρα-Ρίζω κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της να τον σώσει. Ο ∆ούκας παίρνει µια απόφαση που θα αλλάξει για πάντα τη ζωή της οικογένειας Σεβαστού. ∆έχεται τον γάµο του Νικηφόρου µε την Ασηµίνα. Ο Νέστορας ζητά εξηγήσεις από τον Κυπραίο για το σκουλαρίκι της Μυρσίνης που βρέθηκε στο δωµάτιο που του νοικιάζει, αλλά ο Κυπραίος θα καταφέρει να του ρίξει στάχτη στα µάτια, βάζοντας παράλληλα σε εφαρµογή ένα παράτολµο σχέδιο. Λίγο αργότερα οι υποψίες της Μυρσίνης για την ενοχή της Ελένης στον φόνο του Σέργιου διαλύονται όταν ο ∆ούκας της αποκαλύπτει µια σκληρή αλήθεια για τον Γιάννο.

Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τετάρτης 6/11

Η τυχαία συνάντηση Ελένης και Κυπραίου μοιάζει σαν να φωτίζει την ψυχή και την καρδιά της Ελένης μετά από καιρό μέσα στις τόσες δύσκολες στιγμές που περνάει. Η Ασημίνα προσπαθεί να διαχειριστεί τις ενοχές της μετά τον χωρισμό της με τον Νικηφόρο, ο οποίος έχοντας χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, αποκαλύπτει στον Λάμπρο πως η Ασημίνα διέλυσε τους αρραβώνες τους κι αυτός του προσφέρει καταφύγιο στο σπίτι του. Εντωμεταξύ ο Προύσαλης προσπαθεί ακόμα να αποκαλύψει με τη βοήθεια της μητέρας του, τον κλέφτη των βιβλίων του Προκόπη και οι υποψίες πέφτουν πάνω στον Κυπραίο.

Η Πηνελόπη παραδίδει ένα γράμμα της Μυρσίνης στον Νικηφόρο που όταν το διαβάζει τον περιμένει μια ακόμη άσχημη έκπληξη. Κι ενώ η Ελένη προσφέρει τα χωράφια της προίκα στην Ασημίνα για να τα κάνει ότι θέλει, μια συνάντηση ανάμεσα στον Δούκα και τον Νικηφόρο θα αποβεί μοιραία. Ένα κομμάτι από το παρελθόν φωτίζεται και μαζί του τα μυστικά που κρατούσαν καλά κρυμμένα μέσα τους, για χρόνια, ο Μιλτιάδης και ο Δούκας.