Άγριες Μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: Η Δρόσω αρχίζει να ζηλεύει την Ασημίνα

Νέες ανατροπές έρχονται στα προσεχή επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1, «Άγριες μέλισσες». Ο ∆ούκας επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκοµείο και τα δύο αδέλφια έχουν µεταξύ τους µια αναµέτρηση µε απρόσµενα αποτελέσµατα. Την ίδια ώρα, το χωριό συνεχίζει να γυρνάει την πλάτη στη Βιολέτα και στο καφενείο της, όµως ένα… απρόσµενο θαύµα βάζει τα πράγµατα στη θέση τους. Ο Κυπραίος αναθερµαίνει τη σχέση του µε τη Μυρσίνη, ενώ η Ασηµίνα προσπαθεί να πείσει την Ελένη να σταµατήσει να τον εµπιστεύεται.

Εναν µήνα µετά, ο γάµος της Ασηµίνας και του Νικηφόρου είναι προ των πυλών. Ο Μιλτιάδης βγαίνει από το νοσοκοµείο, ενώ ο Κλεοµένης γίνεται µάρτυρας µιας συζήτησης που θα τον θέσει σε κίνδυνο. Την ίδια στιγµή, ο Νικηφόρος και η ∆ρόσω βρίσκονται µόνοι τους στο σπίτι της οικογένειας Σταµίρη και µια ιδιαίτερη κατάσταση θα τους αναστατώσει και τους δύο.

Δείτε τι θα γίνει στο επεισόδιο της Τετάρτης 4/12

Ο Νέστορας δέχεται μια επίσκεψη που περίμενε χρόνια και που θα ξυπνήσει μνήμες από ένα τραγικό λάθος του παρελθόντος του. Κι ενώ οι προετοιμασίες για τους γάμους κορυφώνονται, ο Μιλτιάδης γυρίζει στο χωριό από το νοσοκομείο και έχει μια ειλικρινή συζήτηση με την Ελένη. Η Δρόσω παλεύει με τη ζήλια που αρχίζει να νιώθει για τον έρωτα της Ασημίνας και ο Κυριάκος προσπαθεί να πείσει την Ουρανία να μην μαρτυρήσει σε κανέναν ότι είδε τον Κυπραίο και την Μυρσίνη μόνους στο δάσος.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ενώνονται με τα δεσμά του γάμου και η Ασημίνα μετακομίζει στο σπίτι των Σεβαστών αφού πρώτα ορκιστεί με τις αδελφές της, πως το μυστικό τους θα μείνει κρυμμένο για πάντα. Ο Μελέτης παρασύρεται και φιλάει με πάθος την Πηνελόπη την ίδια στιγμή που ο Κλεομένης ζητά το χέρι της από τον Δούκα. Η Ελένη μετά από μια επίσκεψη ενός υπαλλήλου του Υπουργείου Γεωργίας, ανακαλύπτει κάτι, που δεν θα έπρεπε να μάθει.