Άγριες Μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: Μάρτυρας κλειδί θα ξεσκεπάσει τον Δούκα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, που οδεύουν στο τέλος του δεύτερου κύκλου, όπου πολλές ιστορίες των πρωταγωνιστών θα ολοκληρωθούν, ενώ κάποιοι ήρωες δεν θα ζήσουν για να… δουν την τρίτη πολυαναμενόμενη σεζόν, που θα διαδραματιστεί στην Χούντα! Μέχρι τότε στο Διαφάνι θα έχουμε αιματοβαμμένες καταστάσεις – όπως είχε αναφέρει ο Λεωνίδας Κακούρης, δηλαδή ο «Δούκας Σεβαστός» σε συνέντευξή του στο «Πρωινό». Με τη σειρά της και η «Ρίζω» Ελένη Καρακάση αποκάλυψε δίνοντας ένα ενδιαφέρον spoiler για την εξέλιξη της σιεράς ότι θα έχουμε τρεις δολοφονίες στο Διαφάνι!

Τη Δευτέρα 17 Μαΐου οι τρεις αδερφές είναι αναστατωμένες με το βιβλίο που έγραψε ο Νικηφόρος και προσπαθούν ν’ αποφασίσουν πώς θ’ αντιδράσουν… Ο Σαραντόπουλος οδηγεί σιγά σιγά την Ουρανία σε μια ζωή που δεν τολμούσε καν να ονειρευτεί ενώ διακρίνει το χάσμα που υπάρχει στη σχέση της με τον Κυριάκο.

Η Πηνελόπη εκμυστηρεύεται στον Αλέξη το ένοχο παρελθόν της Ανέτ και του Θέμελη ενώ προσπαθεί να αποσπάσει απ’ την οικογένεια της, περισσότερες πληροφορίες. Ο Αλέξης βρίσκει έναν μάρτυρα που μπορεί να συνδέσει τον Δούκα με τον φόνο του Θέμελη, ενώ ο Δούκας ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη για τον συνεταιρισμό. Θα καταφέρει η Ελένη και οι υπόλοιποι αγρότες να του χαλάσουνε τα σχέδια ή θα καταστραφούν ολοσχερώς;