Άγριες Μέλισσες – Επόμενα επεισόδια: Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να δεχτεί την αποκάλυψη της Ευσεβίας

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1, που οδεύουν στο τέλος του δεύτερου κύκλου, όπου πολλές ιστορίες των πρωταγωνιστών θα ολοκληρωθούν, ενώ κάποιοι ήρωες δεν θα ζήσουν για να… δουν την τρίτη πολυαναμενόμενη σεζόν! Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» που αφηγείται τη ζωή των τριών αδελφών Σταμίρη, αλλά και των κατοίκων στο χωριό Διαφάνι, έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό και η συνέχεια φανερώνει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού τα επόμενα επεισόδια «γράφονται» βήμα βήμα από τους δημιουργούς της σειράς.

Ο Μιλτιάδης μετά τη σύγκρουση με τον Μελέτη, δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο… Πώς θα αντιδράσει; Στο επόμενο επεισόδιο της Δευτέρας 10 Μαΐου ο Λάμπρος και η Βιολέτα φοβούνται μην επαναληφθούν τα παλιά και προσπαθούν να προστατεύσουν τον Μιλτιάδη – που σύμφωνα με τα spoilers για τη συνέχεια της σειράς δεν θα γλιτώσει το ψυχιατρείο. Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να δεχτεί την αποκάλυψη της Ευσεβίας. Η απόφαση του δικαστηρίου αλλάζει τα πάντα και οι ζωές των αδερφών Σταμίρη αλλά και του Νικηφόρου δεν θα είναι πια ίδιες.

Όσο ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα το ρήγμα ανάμεσα στον Κωνσταντή και τον Δούκα όλο και μεγαλώνει καθώς διαφωνεί με όσα κάνουν. Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη και τον Σπανό προσπαθούν να στριμώξουν τον Δούκα αλλά ο Μεγαρίτης τους παρακολουθεί στενά και μαθαίνει τα σχέδια τους έγκαιρα…της στην μοναχή για όσα της συνέβησαν. Τι θα αποφασίσει; Θα επιστρέψει στο σπίτι της και στους γονείς της;