Άγριες Μέλισσες: Έρχεται επίσημα ο 3ος κύκλος – Τι αλλάζει;

Φαίνεται πως οι Άγριες Μέλισσες θα συνεχίσουν δυναμικά, καθώς ο τρίτος κύκλος ήδη γράφεται από το συγγραφικό δίδυμο που καθήλωσε το κοινό σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Κατσαρίδη και του YOUFLY.COM. Μπορεί να υπήρξε η αμφιβολία πως η δημοφιλής σειρά του ANT1 θα σταματήσει στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, είναι όμως επίσημο πως οι τηλεθεατές δε θα μείνουν απογοητευμένοι, αφού όλες οι πλευρές δώσανε τα χέρια.

Οι Άγριες Μέλισσες θα κρατήσουν συντροφιά στο κοινό μέχρι και το 2022, με έναν νέο κύκλο επεισοδίων, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται στην αρχή της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν. Ωστόσο, πολλά είναι αυτά που θα αλλάξουν, με το καστ, αλλά και την υπόθεση να ανανεώνονται και να εμπλουτίζονται! Τί θα δούμε στα νέα επεισόδια;

Ποιες θα είναι οι νέες Άγριες Μέλισσες;

Είναι λογικό πως η ιστορία που παρακολουθούμε τώρα, δε μπορεί να συνεχιστεί και στην τρίτη σεζόν, καθώς οι τηλεθεατές θα κουραστούν. Επομένως, ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες έρχεται ανανεωμένος, με άλλες ιστορίες που θα συναρπάσουν.

Ο γολγοθάς των βασικών πρωταγωνιστών θα ολοκληρωθεί. Επομένως, είτε θα έρθει η κάθαρση για ορισμένους ήρωες, είτε απλώς η ιστορία τους θα μείνει ως έχει, με ελάχιστες αλλαγές. Για παράδειγμα, η ιστορία του Βόσκαρη θα σφραγιστεί οριστικά, με αποτέλεσμα εκείνος να μείνει στο παρελθόν.

Νέοι ήρωες θα μπουν στο καστ και θα είναι τρεις, όπως και οι τρεις αδερφές Σταμίρη. Αυτό, φυσικά, δε σημαίνει πως οι Σταμίραινες θα μας αποχαιρετήσουν. Ειδικά ο Λάμπρος και η Λενιώ θα βρεθούν στο επίκεντρο νέων περιπετειών. Η ιστορία, όμως, θα διαδραματιστεί αλλιώς και, συγκεκριμένα, θα διαδραματιστεί με βάση την περίοδο της δικτατορίας στην Ελλάδα.

Ένα περίπλοκο κουβάρι εξελίξεων θα ξεδιπλωθεί στα μάτια των τηλεθεατών, το οποίο ελάχιστα θα μοιάζει με τις Άγριες Μέλισσες που ξέρουμε μέχρι και σήμερα. Αξιοσημείωτο είναι, πως θα γίνει αισθητή και η απουσία κάποιων χαρακτήρων που έχουμε αγαπήσει πολύ στην σειρά.

Τι είχαν δηλώσει πρόσφατα οι δυο σεναριογράφοι:

“Είχαμε πολλές ανησυχίες για τη β’ σεζόν, εξομολογήθηκαν στο πλαίσιο του α’ πρώτου Podcast για της “Aγριες Μέλισσες” στο soundis.gr. Μάλιστα, συμπλήρωσαν ότι στην αρχή τις σεζόν είχαν δηλώσει κατηγορηματικά ότι η σειρά δεν θα συνεχίσει και του χρόνου. “Είχαμε σχεδιάσει μόνο δυο σεζόν. Ξεραμε πως θα πάει. Η 3η σεζόν, ωστόσο, είναι αχαρτογράφητα νερά. Ακόμα είμαστε σε σκέψεις. Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι φέτος η ιστορία θα τελειώσει. Ψάχνουμε όμως τη νέα συνθήκη για να υπάρξει το Διαφάνι. Δεν πρόκειται να ξεχειλώσουμε την ιστορία αλλά να βρούμε μια νέα ιστορία με 150 επεισόδια για να μπορέσει να υπάρξει και 3η σεζόν ακολουθώντας πάντα τα ίδια στάνταρντ με τις δυο προηγούμενες. Σύντομα θα δώσουμε τέλος στην αγωνία όλων,” δήλωσε από κοινού το δίδυμο των σεναριογράφων που παράλληλα αποτελεί ζευγάρι και στη ζωή.

Σε διπλό ταμπλό

Το 2022 προβλέπεται, μαζί με τις Άγριες Μέλισσες, να παρακολουθήσουμε και μία νέα σειρά του συγγραφικού διδύμου, που θα μαγέψει το κοινό. Συγκεκριμένα, με την ολοκλήρωση του τρίτου κύκλου των Άγριων Μελισσών, και μετά το καλοκαίρι, θα έρθει και η νέα σειρά. Η σειρά αυτή θα είναι εποχής και θα έχει ως θέμα την ‘ρεμπέτικη ζωή’. Μάλιστα, είναι πιθανό να δούμε και πρόσωπα που έχουν περάσει από τις Άγριες Μέλισσες, αλλά θα απουσιάζουν από τον τρίτο κύκλο της σειράς.

Η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης συνεχίζουν δυναμικά με τις σειρές μυθοπλασίας. Σύντομα, θα απολαύσουμε ένα ακόμη έργο τους, τον Σιωπηλό Δρόμο, ο οποίος έρχεται στο MEGA τον επόμενο μήνα. Το αστυνομικό αυτό δράμα, θα αποτελείται από 13 μοναδικά επεισόδια, τα οποία θα εστιάζουν σε μία παράξενη απαγωγή παιδιών.