«Άγριες Μέλισσες»: Έρχονται ανατροπές που… καθηλώνουν!

Σεναριακές ανατροπές καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό στην καθηµερινή, δραµατική σειρά εποχής «Άγριες Μέλισσες», σε σενάριο Μελίνας Τσαµπάνη και σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου.

Το ∆ιαφάνι είναι αναστατωµένο από το βάρος των αποκαλύψεων. Ο Νικηφόρος µε τον Μιλτιάδη προσπαθούν να µάθουν από τη ∆ρόσω αν η Ελένη είναι όντως ένοχη. Από την άλλη, ο ∆ούκας είναι σίγουρος πως για όλα φταίει η Μυρσίνη που έβαλε µια απατεώνισσα στο σπίτι τους. Ο Μιλτιάδης, µπροστά στις νέες εξελίξεις, αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση που του έκανε ο ∆ούκας, παρά τις αντιρρήσεις του Λάµπρου.

Οµως η Ανέτ θα καταλάβει πως πρόκειται για παγίδα. Λίγο αργότερα, µια ξαφνική αδιαθεσία της ∆ρόσως θα ανησυχήσει τον Νικηφόρο. Η ζαλάδα της τον βάζει σε υποψίες, όµως εκείνη του αρνείται κατηγορηµατικά πως είναι έγκυος. Την ίδια ώρα, ο Κυπραίος πλέει σε πελάγη ευτυχίας στο πλευρό της Ελένης, ενώ στο σπιτικό του Μιλτιάδη όλοι προσπαθούν να µαζέψουν τα κοµµάτια τους µετά το νέο χτύπηµα της µοίρας µε την αποβολή της Θεοδοσίας.

Η Ρίζω κάνει µια ανακάλυψη για τη ∆ρόσω που θα τη σοκάρει, ενώ ο Κυπραίος αποφασίζει να κάνει το επόµενο σηµαντικό βήµα στη σχέση του µε την Ελένη και τη ζητά σε γάµο. Ο γάµος της Πηνελόπης και του Κλεοµένη τελείται µε επισηµότητα, αφήνοντας συντετριµµένο τον Μελέτη. Ο Μιλτιάδης οµολογεί τα τρυφερά αισθήµατά του στη Βιολέτα και εκείνη ανταποκρίνεται θετικά, κάνοντάς τον ευτυχισµένο έπειτα από πολύ καιρό. Η Ελένη ζητά από τον Κυπραίο να µείνει το βράδυ µαζί της και κάνουν έρωτα για πρώτη φορά. Αντίθετα, η Πηνελόπη θα ζήσει µια ανορθόδοξη νύχτα γάµου µε τον Κλεοµένη. Οι γυναίκες του χωριού συνασπίζονται µε στόχο να βοηθήσουν τον Τόλλια, ο οποίος δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα χωρίς την Παγώνα. Και ενώ ο Νικηφόρος και η Ασηµίνα ζουν τον έρωτά τους, η ∆ρόσω τον προσεγγίζει κρυφά για να του αποκαλύψει κάτι που θα αλλάξει τη ζωή όλων: του λέει πως είναι έγκυος στο παιδί τους!

(Το παρόν κείμενο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο «Tv Έθνος», 26 Ιανουαρίου 2020)