Άγριες Μέλισσες: Ο Λεωνίδας Κακούρης αποκάλυψε τη γνωστή ηθοποιό που μπαίνει στη σειρά

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στην τρίτη σεζόν του σίριαλ «Άγριες Μέλισσες», που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα (27/9). Ο Λεωνίδας Κακούρης που υποδύεται τον Δούκα μέσα από το Instagram του αποκάλυψε ακόμα μία προσθήκη στη σειρά. Η ηθοποιός Λήδα Ματσάγγου θα υποδύεται την Αντιγόνη και σύμφωνα με τα spoilers θα ανατρέψει τις ζωές των πρωταγωνιστών.

Αυτό είναι ακόμα από τα γνωστά ονόματα που μπαίνουν στις «Άγριες Μέλισσες», μετά τον Αιμίλιο Χειλάκη, τον Οδυσσέα Παπασηλιόπουλο και τον Νίκο Κουρή που θα πρωταγωνιστούν στον νέο κύκλο της σειράς, αλλά και τους: Μαρία Καλλιμάνη, Δημήτρη Τσίκλη και Στέλλα Ψαρουδάκη.

«Στις Άγριες Μέλισσες τώρα είμαστε στη φάση των δικαστηρίων και έχουμε δεκάωρα γυρίσματα. Στα πρώτα επεισόδια που έχω διαβάσει, αυτά που γυρίζουμε αυτή την περίοδο, πραγματικά είναι ένας Δούκας διαφορετικός, δεν είναι το γεράκι που είχαμε συνηθίσει. Έχει επηρεαστεί βαθιά από όσα έχουν συμβεί και τον βλέπουμε τώρα στην αρχή της σεζόν αρκετά καταβεβλημένο και κουρασμένο», είπε στο Πρωινό ο Λεωνίδας Κακούρης για τον ρόλο του Δούκα στις «Άγριες Μέλισσες».

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, στον ΑΝΤ1, και γράφουν τη συνέχεια της ιστορίας τους, που αγαπήθηκε και συζητήθηκε όσο καμία άλλη. Ο τρίτος κύκλος, βάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, συγκλονίζει και ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε, ό,τι μας άγγιξε δεν ήταν παρά μόνο η αρχή. Αυτό που έρχεται, είναι τόσο δυνατό που θα ανατρέψει τα πάντα.

Άγριες Μέλισσες – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου
21 Απριλίου 1967, η νύχτα που άλλαξε την Ελλάδα για τα επόμενα 7 χρόνια…

Πέντε μήνες μετά, η Δικτατορία έχει εγκαθιδρυθεί. Η βία κι ο φόβος έχουν σκεπάσει όλη τη χώρα. Κάποιοι κρύβονται, άλλοι αντιστέκονται, άλλοι σιωπούν, περιμένοντας ένα θαύμα – όπως οι περισσότεροι κάτοικοι του Διαφανίου. Κάποιοι τάσσονται υπέρ των πραξικοπηματιών, όπως ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός του Αχιλλέα και ιδρυτής των Αβάντων, που βγαίνει απ’ τη φυλακή, έχοντας στο μυαλό του μεγαλεπήβολα σχέδια εξουσίας και εκδίκησης.

Στο πλευρό του, ο Μελέτης που έχει αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με την οικογένεια Μεγαρίτη. Απ’ την άλλη τα μέλη της οικογένειας Σταμίρη και Σεβαστού έχουν νέες δουλειές, νέες ζωές, αλλά όλοι τους προσπαθούν ακόμα να επουλώσουν τις πληγές τους, αλλά και να προσαρμοστούν στη νέα τάξη πραγμάτων.

Ο εκδότης Πέτρος Ορφανίδης και ο ταγματάρχης Ζάχος Λυκογιάννης είναι τα πρόσωπα που θα συνδεθούν άρρηκτα με τις ζωές των αδελφών Σταμίρη και θα τους ξυπνήσουν μνήμες απ’ το παρελθόν ή θα τους προσφέρουν μια έξοδο διαφυγής από το ζοφερό μέλλον που απλώνεται μπροστά τους. Ο Δούκας και η Μυρσίνη θα δεχτούν, ίσως, το ισχυρότερο πλήγμα απ’ τα παιδιά τους. Η Ελένη και ο Λάμπρος θα βρεθούν ξαφνικά στη δίνη μιας νέας Οδύσσειας. Θα καταφέρουν, και αυτή τη φορά, να βγουν αλώβητοι;