Αγριες Μέλισσες spoiler: 3 κηδείες αναστατώνουν το Διαφάνι

Η σειρά «Άγριες Μέλισσες» που αφηγείται τη ζωή των τριών αδελφών Σταμίρη, αλλά και των κατοίκων στο χωριό Διαφάνι, έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό και η συνέχεια φανερώνει πως τίποτα δεν είναι δεδομένο, αφού τα επόμενα επεισόδια «γράφονται» βήμα βήμα από τους δημιουργούς της σειράς.

H αυλαία του δεύτερου κύκλου θα πέσει την Παρασκευή 4 Ιουνίου, καθώς ο ΑΝΤ1 έχει εξασφαλίσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του Euro 2020, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 11 Ιουνίου έως τις 12 Ιουλίου. Οι εξελίξεις τον επόμενο ενάμιση μήνα θα είναι καταιγιστικές, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι συνολικά τέσσερις ήρωες της δημοφιλούς σειράς μέσα στα επόμενα επεισόδια θα πεθάνουν.

Το πρωί της Δευτέρας (26/4), ο Γιάννης Πουλόπουλος, μέσα από την εκπομπή «Ευτυχείτε», αποκάλυψε τους τρεις ηθοποιούς που αποχωρούν το επόμενο διάστημα από τις «Άγριες Μέλισσες» γιατί πεθαίνουν. Ο πρώτος είναι ο Σπύρος Σταμούλης, ο οποίος υποδύεται τον εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικό και πρώην σύζυγο της Πηνελόπης. Μάλιστα, ο θάνατός του θα είναι πολύ ιδιαίτερος.

Ο δεύτερος είναι ο Γιώργος Γάλλος, που ενσαρκώνει τον Μιλτιάδη. Οι σεναριογράφοι της σειράς θέλουν να λυτρώσουν τον εν λόγω χαρακτήρα και θα πεθάνει… ηρωικά. Τέλος, ο Βασίλης Μπισμπίκης, ο μισητός Μάνος Βόσκαρης, θα βάλει τέλος στη ζωή του, όταν θα μαθευτεί ένα σημαντικό οικογενειακό του μυστικό, που σχετίζεται με τη μητέρα του.

Την ίδια ώρα, ολοκληρώνονται σταδιακά οι συζητήσεις με τους υπόλοιπους συντελεστές για τον τρίτο κύκλο, αλλά και για την ιστορία που θα αφηγηθεί η δραματική σειρά στο επόμενό της κεφάλαιο. Η πλοκή θα διαδραματίζεται μέσα στην επταετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις των ηρώων, ενώ το σήριαλ θα προβάλλεται για όλη την επόμενη σεζόν, έως τον Ιούνιο του 2022.