Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μιλτιάδης πάσχει από σχιζοφρένεια!

μοίρα συνεχίζει να χτυπάει τις αδελφές Σταμίρη στην επιτυχημένη σειρά «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Στα επόμενα επεισόδια το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί τα δεινά της Ελένης, που έχει μείνει έγκυος στη φυλακή από τον Μάνο Βόσκαρη (ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης) και τον αγώνα της να αποφασίσει την τύχη αυτής της εγκυμοσύνης. Στη ζωή της Ασημίνας, θα μπει ο γοητευτικός Μπάμπης, ο ατίθασος πρωτότοκος γιος του Κυριάκου, ενώ η Δρόσω δεν φαίνεται να βρίσκει διέξοδο στα προβλήματά της, αφού θα εξαπατηθεί από τον Τάκη και θα βρεθεί ολομόναχη στην Τρούμπα.

Παράλληλα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιάννη Πουλόπουλου στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ο Μιλτιάδης πάσχει από σχιζοφρένεια και θα του κάνουν μέχρι και εξορκισμό. «Δεν ήταν έτοιμος ο Μιλτιάδης να βγει από την κλινική. Θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει σχιζοφρένεια. Βλέπει τον νεκρό γιο του, τον Γιάννο, ο οποίος του δίνει κατευθύνσεις. Έχει παραισθήσεις όλη την ώρα. Νομίζει ότι ζει. Κάποια στιγμή, νιώθει ότι μπαίνει μέσα του το πνεύμα του γιου του και θα του κάνουν στα επόμενα επεισόδια μέχρι και εξορκισμό. Είναι ο πόνος ενός πατέρα που έχει χάσει το παιδί του, σε συνδυασμό ότι ο ίδιος πήγε να αφαιρέσει τη ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου. Όλο αυτό τον έχει τρελάνει. Θα αργήσουμε πολύ να δούμε τον Μιλτιάδη να επανέρχεται στην κανονικότητα».

Κίνδυνος για τον Κωνσταντή να αποκαλυφθεί η φυτεία κάνναβης
Την ίδια ώρα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, έρχονται δύσκολες μέρες για τη Δρόσω, αφού όλα τα λεφτά που έχει μαζέψει η ίδια για τον δίσκο της, θα τα φάει ο Τάκης στον τζόγο. Παράλληλα, ο Κωνσταντής θα βρει τη Δρόσω στην Τρούμπα και θα βάλει στόχο στη ζωή του να την επαναφέρει στον ίσιο δρόμο.

«Ωστόσο, ο γιος του Δούκα αρχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα στο Διαφάνι. Κατ’ αρχήν ένα ευχάριστο γεγονός που θα συμβεί στη ζωή του, θα υποσκιαστεί από ένα άλλο. Αρραβωνιάζεται τη Δόμνα, την κόρη του μεγαλοτραπεζίτη, του Σωκράτη Θέμελη, όμως, αυτός ο αρραβώνας θα γίνει σε βαρύ κλίμα γιατί θα έχει προηγηθεί έντονη λεκτική διαμάχη μεταξύ του Μιλτιάδη και του Δούκα. Δεν είναι, όμως, το μόνο πρόβλημα αυτό για τον Κωνσταντή, καθώς ένα πρόσωπο από το χωριό θα ανακαλύψει τη φυτεία της κάνναβης και θα δούμε αν θα τους καταδώσει ή όχι».