Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Βόσκαρης είναι ετεροθαλής αδελφός του Δούκα

Ένα αγώνας ψυχικής επιβίωσης είναι οι σχέσεις των ηρώων στις «Άγριες Μέλισσες» με τις τρεις αδελφές Σταμίρη να αντιμετωπίζουν προκλήσεις και διλήμματα στη συνέχεια των επεισοδίων στο Διαφάνι. Ο Τάκης επέστρεψε στο Διαφάνι και θα εκβιάσει τη Δρόσω με τα δύο μυστικά της: την Τρούμπα και τον Σέργιο, ενώ ο Νικηφόρος θα μάθει με κάποιο τρόπο ότι ο Τάκης εκβιάζει την Ασημίνα για να της πάρει λεφτά και θα αντιδράσει με βία. Η Ασημίνα το σκάει με τον μικρό Σέργιο και ο Μπάμπης συλλαμβάνεται για την εξαφάνιση της Ασημίνας.

Διαβάστε ακόμα: Άγριες Μέλισσες: Αυτό είναι το «αληθινό» σπίτι που ζουν οι αδελφές Σταμίρη στο Διαφάνι

Σύμφωνα με τα spoilers για την εξέλιξη των επεισοδίων στις «Άγριες Μέλισσες» που ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε!», ο βασανιστής της Ελένης, Μάνος Βόσκαρης (ρόλο που ερμηνεύσει ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης) είναι στην πραγματικότητα ετεροθαλής αδελφός του Δούκα, του Μιλτιάδη και της Ανέτ. Το κλειδί του μυστηρίου κρατά ο πατέρας Σέργιος Σεβαστός, που ήξερε πως πήρε κοντά του το νόθο παιδί του από παράνομη σχέση του. Η «περίπτωση» του Μελέτη είχε ξανασυμβεί στο σπίτι των Σεβαστών!

Στην εκπομπή «Πρωινό» το spoiler του Αλέξη Μίχα αφορά στην ιστορία του Βόσκαρη με τη Σοφούλα. Ο Τόλλιας μαθαίνει το παρελθόν του Βόσκαρη από τον Λάμπρο και απαγορεύσει στη Σοφούλα να τον ξαναδεί. Η Σοφούλα από αντίδραση αποφασίζει να πει “ναι” στην πρόταση γάμου που της κάνει ο Βόσκαρης. Θα γίνει χαμός με αυτή την ιστορία και τελικά Βόσκαρης και Σοφούλα θα παντρευτούν.

Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τρίτης (12/1)
Στο επεισόδιο της Τρίτης 12 Ιανουαρίου, η Ελένη σοκάρεται όταν πληροφορείται το ένοχο παρελθόν μεταξύ του Κυπραίου και του Νέστορα, ενώ η έρευνα του Βόσκαρη θα τον οδηγήσει σε μια ακόμα απρόσμενη ανακάλυψη. Θα τα καταφέρει να ενοχοποιήσει την Ελένη και να την οδηγήσει ξανά σ’ ένα κελί; Ο Μελέτης ανακαλύπτει με ποια γυναίκα είναι ερωτευμένος ο Κωνσταντής και η φιλία τους φαίνεται πως οδηγείται σε ρήξη.

Ο Νικηφόρος συνεχίζει το ανίερο σχέδιό του προκειμένου να υπογραφεί η συμφωνία με τον Ιγνατιάδη. Ο Κωνσταντής παίρνει την απόφαση στο δίλημμα που τον βασανίζει… να παντρευτεί τη Δόμνα και να απαλλαγεί από τον εκβιασμό του Θέμελη ή ν’ ακολουθήσει τα σχέδια του Δούκα; Ο Τάκης αποφασίζει να κάνει γνωστή τη σχέση του με τη Δρόσω σε όλο το Διαφάνι, προκαλώντας την οργή του Κωνσταντή. Η Ελένη βρίσκεται μπροστά σε μια ευχάριστη έκπληξη που θα της δώσει τα όπλα να πολεμήσει τον Βόσκαρη.