Άγριες Μέλισσες spoiler: Σε άσχημη κατάσταση ο Βόσκαρης στο ψυχιατρείο

Τίποτα δεν είναι δεδομένο στο Διαφάνι, αφού τα επόμενα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες» «γράφονται» βήμα βήμα από τους δημιουργούς της σειράς, που συζητούν και την προβολή τρίτης σεζόν. Ο Βόσκαρης καταθέτει και επιμένει πως όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του χωρίς να γνωρίζει πως ετοιμάζεται η μαρτυρία της Σοφούλας που θα γίνει η καταδίκη του.

Η νεαρή κοπέλα θα μιλήσει για έναν πολύ βίαιο άνθρωπο, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με αυτόν που γνώρισε πριν από τον γάμο τους, ενώ παράλληλα θα δηλώσει ότι μετάνιωσε που τον παντρεύτηκε. Μετά την καταδίκη του συζύγου της, η Σοφούλα θα επιστρέψει στο πατρικό της.

 

Στη συνέχεια, ο Βόσκαρης κλείνεται στην φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την… πραγματική του τιμωρία. Θα συναντήσει κρατούμενους από το παρελθόν του, που θα του κάνουν πάρα πολλά βασανιστήρια. Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα, θα έχουμε μία ακραία κακοποίηση, πραγματικά σοκαριστική και κατόπιν ο Βόσκαρης θα «χάσει το μυαλό του». «Βρισκόμαστε ένα βήμα πριν κλείσει αυτή εδώ η ιστορία» τόνισε ο δημοσιογράφος του ΑΝΤ1.

Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (29/3)
Η Ασημίνα συνεχίζει να πιέζει τον Νικηφόρο να γυρίσουν πίσω, αλλά αυτό θα κοστίσει την επιβίωση του γάμου τους. Η σύγκρουσή τους για την αλλαγή της απόφασής της και την επιμονή της, θα τους φέρει αντιμέτωπους και ο Νικηφόρος θα πάρει μια αναπάντεχη απόφαση.

Ο Κωνσταντής και ο Μελέτης προσπαθούν ν’ αποδείξουν την αθωότητα τους, για τον φόνο του Θέμελη, ενώ η Ανέτ βρίσκεται αντιμέτωπη μ’ ένα τεράστιο δίλημμα. Θα προδώσει τον αδερφό της για να σώσει τον γιο της; Η Σοφούλα παραμένει εξαφανισμένη, ενώ στο δικαστήριο βρίσκονται σε εξέλιξη οι απολογίες των κατηγορουμένων. Στο δικαστήριο, ο Βόσκαρης δηλώνει την αθωότητα του. Η επιστροφή του Νικηφόρου και του Σέργιου στο αρχοντικό των Σεβαστών θα τους γεμίσει ερωτηματικά.