MediaDay

Άγριες Μέλισσες spoiler: Σε σοκ ο Κωνσταντής

Tο τέλος του Βόσκαρη μετά και από τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφούλας και το μεγάλο μυστικό των τριών αδελφών Σταμίρη για τη δολοφονία του Σέργιου, που αποκαλύπτει η Ασημίνα στον Νικηφόρο είναι οι άξονες γύρω από τους οποίους γυρίζουν οι εξελίξεις στο Διαφάνι, στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Η Ασημίνα επιστρέφει από το Παρίσι στο πατρικό της και έρχεται τετ α τετ με τη Δρόσω όπου της αποκαλύπτει ότι τα έχει πει όλα στον σύζυγό της με αποτέλεσμα να έχουν χάσει πιθανότατα το δικαίωμα να βλέπουν τον μικρό Σέργιο. Η Δρόσω απελπίζεται όταν συνειδητοποιεί ότι η μπλόφα της γύρισε μπούμερανγκ. Σύμφωνα με τα spoiler ο Κωνσταντής είναι το επόμενο πρόσωπο που θα μάθει τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες εκείνης της νύχτα!

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 31 Μαρτίου, ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Σέργιο για την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και η αντίδραση του μικρού, θ’ αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια. Στο σπίτι του Προύσαλη, δέχονται μια αιφνιδιαστική επίσκεψη απ’ την Πρόνοια. Θα καταφέρει ο Ευτύχης να παίξει σωστά τον ρόλο του;

Η Ελένη, αλλά και όλοι οι εμπλεκόμενοι της δίκης, είναι ευτυχισμένοι με την καταδίκη του Βόσκαρη. Μόνο που η χαρά της Ελένης δε θα κρατήσει πολύ, καθώς η Ασημίνα επιστρέφει κοντά τους, ανακοινώνοντας το τέλος του γάμου της. Ο Βόσκαρης κλείνεται στη φυλακή κι εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπος με την πραγματική του τιμωρία. Στο σπίτι των τριών αδελφών, η επίσκεψη του Νικηφόρου θα δείξει τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού.

Διαβάστε επίσης: Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στον Κωνσταντή την αλήθεια για τον φόνο

Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
Άγριες Μέλισσες spoiler – Σε σοκ ο Κωνσταντής μετά την αποκάλυψη για τον φόνο του Σέργιου
Σύμφωνα με το spoiler στην εκπομπή «Το Πρωινό» η Ασημίνα δείχνει το πιο σκληρό της πρόσωπο στη Δρόσω αποκαλύπτοντας ότι έχει πει τα πάντα στον Νικηφόρο για τη νύχτα του φόνου του Σέργιου. Η Ελένη την προειδοποίησε τη Δρόσω ότι θα βγει σε κακό ο εκβιασμός αλλά η Δρόσω δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η Ασημίνα θα έλεγε τα πάντα για την βραδιά του φονικού. Τέλος με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο θα δοθεί σε αυτή την ιστορία, ενώ έρχεται κι άλλη μία εξέλιξη πολύ σημαντική.

Ο Νικηφόρος ένα ένα πάρα πολύ μεγάλο ξέσπασμα, όπου θα αποκαλύψει στον Κωνσταντή τη δολοφονία του Σέργιου από τις τρεις αδελφές. Αν και η Δρόσω είχε μικρότερη ευθύνη, γιατί πήγε να πέσει θύμα βιασμού, ωστόσο συμμετείχε στη δολοφονία. Και αυτό θα κάνει τον Κωνσταντή χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Θα πάθει πάρα πολύ μεγάλο σοκ, βρίσκει τη Δρόσω και της ανακοινώνει ότι χωρίζουν. Ο χωρισμός δεν θα είναι οριστικός γιατί ο Κωνσταντής έχει ακόμα έντονα και ισχυρά αισθήματα για τη Δρόσω. Οι δυο τους θα προσπαθήσουν παρά όλη αυτή την αντίξοη κατάσταση να είναι και πάλι μαζί στις «Άγριες Μέλισσες».