Άγριες Μέλισσες spoiler: Στη δίκη του Βόσκαρη η Σοφούλα θα κάνει το μοιραίο λάθος

Τρεις λεβέντες γέννησα και τους χάνω και τους τρεις από αυτές τις αδελφές τις κακορίζικες. Σπουδαία κοπέλα διάλεξες, μια καμπαρετζού » λέει η Μυρσίνη στον Κωνσταντή, αφού έχει μάθει από την Ανέτ ότι ο γιος της είναι ερωτευμένος με τη Δρόσω στις «Άγριες Μέλισσες». Το ζευγάρι Δούκας και Μυρσίνη Σεβαστού και ο έρωτας της Δρόσως με τον Κωνσταντή θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών», όμως ξεκινάει και η δίκη του βιαστή Μάνου Βόσκαρη. Μετά τη δίκη της Ελένης, οι ήρωες της σειράς επιστρέφουν στις αίθουσες του δικαστηρίου. Αυτή τη φορά κατηγορούμενος θα είναι Βόσκαρης (ρόλο που ερμηνεύει ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης) κι ο «πόλεμος» θα είναι σφοδρός.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 23/2 o Δούκας δείχνει σε όλα τα μέλη του συνεταιρισμού τις προθέσεις του. Ο Νικηφόρος καταρρακωμένος από την εξαπάτηση του πατέρα του δεν μπορεί ν’ αντιδράσει, ενώ η Ελένη βρίσκεται για άλλη μια φορά αντιμέτωπη με τον Δούκα. Η Μυρσίνη μαθαίνει για τον Κωνσταντή και τη Δρόσω και γίνεται έξαλλη με τον γιο της. Του λέει βαριές κουβέντες, αλλά ο Κωνσταντής φεύγει πληγωμένος λέγοντάς της ότι «αυτή δεν είναι οικογένεια». Είναι όμως αποφασισμένη να κρατήσει όρθιο το σπίτι των Σεβαστών. Ο Κωνσταντής, προσπαθεί να βρει τρόπο να είναι με τη Δρόσω, αλλά εκείνη παίρνει σοβαρές αποφάσεις για τη σχέση τους.

Η Σοφούλα τακτοποιείται στο νέο τους σπίτι με τον Βόσκαρη που βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη… Η Πηνελόπη πρέπει να εξηγήσει στον πεθερό της το φιλί με τον Μελέτη ενώ ένα παιδί απ’ την Πόλη, ο Ευτύχης έρχεται να ταράξει τη ζωή του Μιλτιάδη και της Βιολέτας. Μια συνάντηση του Δούκα με τον Θέμελη θα οδηγήσει σε αποκαλύψεις… Η Ελένη θα μάθει ένα νέο που θα τη συγκλονίσει.

Σύμφωνα με το spoiler του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό» Ξεκινάει η δική του Μάνου Βόσκαρη είναι η βασική πλοκή των «Άγριων Μελισσών» που θα μας απασχολήσει στα επόμενα επεισόδια. Έχουμε μία καθοριστική επιστροφή από τα παλιά. Ο δεσμοφύλακας της Ελένης, Λάζαρος Γκούμας, επιστρέφει για να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας στη δίκη εναντίον του Βόσκαρη, που κατηγοτείται για τους κατά συρροή βιασμούς στις φυλακές της Θεσσαλίας.

Τον ρόλο του Λάζαρου Γκούμα ερμηνεύει ο ηθοποιός Τάσος Σωτηράκης. Ο Λάζαρος Γκούμας είναι ένας τυπικός δεσμοφύλακας, σκληρός άνθρωπος, που πολλές φορές ξεπερνά τα όρια. Όμως, γνωρίζει για τους βιασμούς, για την έκτρωση της Ελένης στη φυλακή και την είχε βοηθήσει να αποδράσει.

Η Σοφούλα Τόλλια πιέζεται να ψευδομαρτυρήσει υπέρ του συζύγου της και θα το κάνει θέλοντας να τον παρουσιάσει ως θύμα. Η Ελένη βρίσκεται στη δίνη του κυκλώνα και αυτή θα είναι μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για την έκβαση της δίκης. Η Σοφούλα πολύ αργότερα θα καταλάβει το τέρας που λέγεται Βόσκαρης και θα αντιδράσει ζητώντας τη βοήθεια του Άγγελου. Μια ανατροπή τη δεύτερη μέρα της δίκης θα έρθει να αλλάξει τα πάντα στις «Άγριες Μέλισσες»