Άγριες Μέλισσες: Έτσι θα εξελιχθεί η σχέση Ασημίνας – Μυρσίνης

Άγριες Μέλισσες: Ασημίνα και Μυρσίνη, μια σχέση σε τεντωμένο σκοινί με την πεθερά να φέρεται με τον χειρότερο τρόπο στη νύφη, μια σχέση που όμως θα περάσει από σαράντα κύματα.

Θα έρθει άραγε εκείνη η στιγμή που θα τις δούμε αγαπημένες;

Κι όμως, όσο κι αν δεν πιστεύεις ναι, αυτή η στιγμή θα έρθει και υπάρχει και φωτογραφία ντοκουμέντο με την ίδια την Μυρσίνη να κοιτά γλυκά την Ασημίνα, δίχως αυτό το βλέμμα υπεροψία που την έχουμε συνηθίσει!

Ο Κυπραίος βρίσκει ένα σημαντικό στοιχείο στο αστυνομικό τμήμα που θα τον βοηθήσει να λύσει το κουβάρι του μυστηρίου για τον θάνατο του Γιάννου, την ίδια ώρα που ο Προύσαλης ανακρίνει τον Δούκα ως ύποπτο. Θα καταφέρει ο Δούκας να αποδείξει την αθωότητά του;

Την επόμενη μέρα, όλο το χωριό είναι ενθουσιασμένο με την άφιξη ενός μπουλουκιού που θα δώσει παράσταση, το βράδυ, στο καφενείο του χωριού. Η Ελένη ζητάει απ’ τον Κυπραίο να τη συνοδεύσει στην παράσταση κάτι που γεμίζει αισιοδοξία τον Κυπραίο για το μέλλον της σχέσης τους.

Το ίδιο βράδυ, οι διαφορετικοί κόσμοι της Ασημίνας και του Νικηφόρου θα συγκρουστούν και θα έχουν τον πρώτο τους συζυγικό καυγά. Την ίδια ώρα, η Δρόσω γοητεύεται απ’ τον τραγουδιστή του μπουλουκιού και κάνει ένα παράτολμο βήμα γι’ αυτήν.

Δείτε τη φωτογραφία: