Άγριες Μέλισσες: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Μια ανάσα από τo φετινό φινάλε της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1 «Αγριες μέλισσες» οι εξελίξεις πλέον είναι καταιγιστικές.

Η απόφαση της μικρής Σταμίρη να αρραβωνιαστεί τον υφασματέμπορα προκαλεί πανικό στην Ασημίνα και τη Μυρσίνη. Την ίδια στιγμή η ρήξη μεταξύ Δούκα και Νικηφόρου είναι οριστική, ενώ η Ανέτ αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Μελέτη πως είναι γιος της.

Παρά τη δικαστική απόφαση η Ελένη αρνείται να εγκαταλείψει το σπίτι και την περιουσία της, έχοντας στο πλευρό της τον Κυπραίο. Η Θεοδοσία, έκπληκτη, καταλαβαίνει πως τα χρήματα που πήρε για το διαζύγιο είναι από τον Κωνσταντή και προσπαθεί να ανακαλύψει τις πραγματικές προθέσεις του. Εν τω μεταξύ, ο Ιορδάνης, παρά τις αρνήσεις της Δρόσως, επικοινωνεί με την Ελένη προσπαθώντας να την κάνει σύμμαχο. Και εκείνη στη συνέχεια ενημερώνει την Ασημίνα για τις προθέσεις του υφασματέμπορα.

Η Ανέτ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο Παρίσι με τον Μελέτη, ενώ ο Κυπραίος ανακαλύπτει πως ο Νέστορας τον υποψιάζεται και ο κίνδυνος να αποκαλυφθεί το παρελθόν του είναι πια ορατός. Ετσι βρίσκει σύμμαχο για να γλιτώσει ένα πρόσωπο από το σκοτεινό παρελθόν του.

Η Ανέτ ενημερώνει τον Δούκα ότι είδε τον Μελέτη και την Πηνελόπη να το σκάνε κρυφά μαζί μέσα στη νύχτα. Εν τω μεταξύ ο Φανούρης αποκαλύπτει στον Λάμπρο πως είδε τη Θεοδοσία στο μέρος που έπεσε η Ελένη και ο Λάμπρος, οργισμένος, της ζητάει εξηγήσεις. Πηνελόπη και Μελέτης δεν καταφέρνουν να αποδράσουν, πέφτουν στα χέρια του Δούκα και της Ανέτ και ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Ο Δούκας διώχνει τον επιστάτη από το σπίτι και το χωριό και έτσι η Ανέτ, για να εμποδίσει τα χειρότερα, αναγκάζεται να πει την αλήθεια για το παρελθόν.

Διαβάστε ακόμα: Αγριες Μέλισσες: Ο Νίκος Ψαρράς διεκδικεί τη Βιολέτα και το καφενείο της

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους μετά την απόφαση της Δρόσως να δεχτεί την πρόταση του γάμου του Ιορδάνη και να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της. Η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη με την εξέλιξη αυτή, όμως η Ασημίνα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης, γεγονός που ανησυχεί τον Νικηφόρο. Η δημοσίευση της νέας μελέτης για την απαλλοτρίωση αναστατώνει το χωριό και προκαλεί τον πανικό του Δούκα, ο οποίος κατηγορεί ευθέως τον Νικηφόρο πως εκείνος κρύβεται πίσω από το ξεσκέπασμα του σκανδάλου. Ο Μελέτης καταρρακωμένος από την αποκάλυψη της Ανέτ πως είναι γιος της και μπροστά στη συνειδητοποίηση πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος με τραγικές συνέπειες…

Ο αρραβώνας της Δρόσως με τον Ιορδάνη οριστικοποιείται και η Ασημίνα χάνει τον κόσμο κάτω απ’ τα πόδια της. Ομως η Μυρσίνη δεν είναι διατιθεμένη να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια… στις «Αγριες μέλισσες».

(Το παρόν κείμενο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο «Tv Έθνος», στις 14 Ιουνίου 2020)